Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
@pulkownik66, ja poproszę jeszcze ten, Nowy Lepszy Smak😂
@konto zamknięte ma się rozumieć, bez tego ,,Nowego" smaku- może nam nic nie smakować.
Ps: naprawdę czea edytować na te pokemony? to jest uciążliwe.
@pulkownik66, ja nie muszę, mam swoje na klawiaturze 🙂
@konto zamknięte Może ja też mam i nie ogarniam.
@pulkownik66, ja używam tableta 🙂
@konto zamknięte
ja używam tableta . A ja- tylko jak mnie głowa boli, jak bardzo- to nawet dwa tablety naraz.
@pulkownik66, a tak, są takie tablety z emotkami, ale po dwóch to, już jazda 🚑
@konto zamknięte No to i ja krótko i zwięźle - podgryzajcie dalej, wkładajcie kij w szprychy, całą zgrają - nic nie zwojujecie 🙂 Kupujący nadal będą otrzymywać instrukcje, jak skutecznie dochodzić swoich praw w starciu z wieloma sprzedawcami.
@Kasiulki2 Obraziła celowo, a czyja to koleżanka???Bardzo mocno broniła ......kogo?
@xyz96 "Kupujący nadal będą otrzymywać instrukcje, jak skutecznie dochodzić swoich praw w starciu z wieloma sprzedawcami." - no i niech otrzymują, nikt nic do tego nie ma (a przynajmniej ja nie). Pisałem ci już wcześniej w tym wątku, że problem nie leży w tym, co na tym forum piszesz, tylko w tym jak to piszesz.
Nadal to do ciebie nie dotarło?
PS Najświeższy przykład tego jak piszesz masz tutaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/zakup/m-p/73853/highlight/true#M25552 gdzie od razu zakładasz, że sprzedawca to kłamca (być może i tak jest). Ale może też być tak, że ktoś sprzedał swoją pierwszą rzecz na allegro i nie ogarnia gdzie, co i jak - nie przyszło ci do głowy, że może sprzedający jest "świeżakiem" albo "nieogarem"? Mało to takich?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Problemów to szukaj u siebie. Nie będziesz mi dyktował, co i jak mam pisać, za małe masz wąsy. Dotarło? Jesteś już chyba dziesiątym sprzedawcą, który usiłuje to robić.
@xyz96 I widzisz, ciągle to robisz. Co takiego? Ano to, że jesteś takim "januszem AG" opisanym w definicji wklejonej przez twojego obrońcę "jednakże każdy tym Januszem może być; ukazuje małomiasteczkowość, ignorancję oraz święte przekonanie, że „ja wiem lepiej”." w jednym z tematów. A później wielkie zdziwienie, że inni mają cię powyżej dziurek w nosie😏
PS Nie jestem sprzedawcą, bo nigdy nie zajmowałem się tym profesjonalnie w celach stricte zarobkowych i nie mam takiego zamiaru.
@xyz96, mimo wszystko, mam powód do dumy, bo jednak w swoich poradach przyjęłaś moje argumenty i zmienilaś stylistykę.
@xyz96 To ciekawe co piszesz, bo znowu mijasz się z prawdą.
Aż poświęciłem te 2 minuty i sprawdziłem.
Po raz pierwszy w tym wątku wypowiedziałaś się tutaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/wr%C3%B3ci%C5%82em-po-ma%C5%82ym-banie-czy... po raptem dwóch wywołaniach tutaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/wr%C3%B3ci%C5%82em-po-ma%C5%82ym-banie-czy... i tutaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/wr%C3%B3ci%C5%82em-po-ma%C5%82ym-banie-czy... (rzeczywiście "chyba", bo jakby nie liczyć, to do 10 "trochę" brakuje).
Wisienkę zostawiłem na koniec - pierwszą osobą, która rzuciła w tym wątku twoim nickiem (ale tak taktycznie, bez @) był... twój kolega https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/wr%C3%B3ci%C5%82em-po-ma%C5%82ym-banie-czy... który zawsze i wszędzie tak dzielnie cię broni (mierny, bierny, ale wierny)😉
Wychodzi więc na to, że to on przemycił cię do tego tematu (czy zrobił to celowo czy przypadkiem, to już nie moja broszka, ale jeśli to pierwsze, to ciekawy patent na nakręcenie "afery" celem wskazania "winnych").
@konto zamknięte "Wyniki mam takie same"
¯\_(ツ)_/¯
@konto zamknięte napisała: "Zadymę zaczął Client ileś tam, wielki obrońca koleżanki xyz96."
Dobrze wiesz, że awanturę wszczęła Twoja koleżanka tym wpisem: "Obraziłam? Celowo i z pełną premedytacją." Przedtem dyskusja toczyła się w miarę normalnie.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573, pojawiłeś się w wątku tylko po to, żeby sprowokować rozmowę o twojej psiapsiułce. A moja koleżanka nie powiedziała jej temat nic takiego, o czym twoje alter ego by nie wiedziało.
@konto zamknięte Mylisz się albo celowo rozmijasz z prawdą. Pojawiłem się, żeby spokojnie i rzeczowo wyjaśnić Twojej nowej najlepszej koleżance, że Jej pomysł z ekstra banerem na górze strony jest delikatnie mówiąc spóźniony. A wtedy Ona wyskoczyła z porównaniami do "hunwejbinów" i "młodych blondynów o niebieskich oczach, z opaskami na rękawach". Mogła się wcale nie odnosić do mojego wpisu, mogła przyznać, że regulamin AG Jej zwisa i dalej będzie spamować, mogła zrobić cokolwiek, ale wolała mnie obrazić. "Celowo i z pełną premedytacją."
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573, nie chcę używać brzydkich słów, bo po co fatygować moderatorów, żeby edytowali, niedziela jest. Ale powiem krótko, teraz, to juz kompletnie odjechałeś, pop.... wszystko. Tak się składa, że propozycja banera nie była mojej koleżanki, tylko moja i nijak się miała do hunwejbinów. Zmyślaj dalej, może koło wymyślisz.