Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałem sie dowiedziec czy moge na aukcjach wstawic taki baner (zaczynając kazda aukcje) . CHciałbym by klienci kojarzyli nasze aukcje dzieki temu. Wystawiam głownie elektryke i elektronike na allegro.
Julia24_pl to moj nic na allegro nie ma nigdzie sklepu zarejstrowanego pod ta domeną.
@mgeny, niestety w opisie oferty nie możesz umieścić takiej grafiki. Zdjęcia mogą prezentować certyfikaty, technologie, elementy graficzne (np. strzałki). Zabronione są napisy poza wyjątkami: logo marki/producenta, oznaczenia kolorów i wzorów oraz liczby i jednostki.
Nieraz na Allegro widziałem banery u różnych sprzedawców na samej górze ich aukcji nad opisami. Są to banery bez wykupionej takiej opcji. Wiem że to bez wykupienia ponieważ banery znajdowały się w galerii.
Jakie są zasady co do wstawiania takich banerów? Chciałbym nad opisem w każdej aukcji dodać baner który będzie mnie identyfikował 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chodzi o takie coś przykładowo jak: https://allegro.pl/oferta/michal-wisniewski-spooko-panie-wisniewski-ich-3-17911909101
O to zdjęcie / baner, które znajduje się od razu pod słowem OPIS na początku aukcji.
Co chwila trafiam na takie banery - wcale go nie szukałem. Jakie są zasady co do nich.
@seeyougame Banery w ofertach są dozwolone, ale muszą spełniać określone zasady. Nie mogą zawierać reklam, treści promocyjnych i ogłoszeniowych dotyczących działalności prowadzonej oraz danych kontaktowych.
@_HolaOla_ dziękuję, jest może gdzieś artykuł do przeczytania więcej na ten temat?
@seeyougame najmocniej Cię przepraszam, moją poprzednią wypowiedzią wprowadziłam Cię w błąd, bo te zasady dotyczą banerów na stronie produktów i liście ofert, a nie w opisie oferty. Ten przykład, który podesłałeś to nie jest baner w naszym rozumieniu, a zwykłe zdjęcie, a zasady ich umieszczania są opisane tutaj. Jeśli chodzi natomiast o banery to wszystkie informacje znajdziesz w tym artykule.