Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wybierając się na urlop,a Allegro zlikwidowało informację jaka była kiedyś "sprzedawca jest na urlopie ,przesyłka może się opóźnić",więc ustawiłam przesyłkę 10dni,ale wróciłam,a sporo osób wpłaciło z przesyłką za 2 dni i 10 dni ponad 500zł i mimo ,że wszystkie już zamówienia są zrealizowane,wysłane Allegro nadal blokuje pieniądze dopiero nie ,że za 10 dni ale w lipcu ,kolejno 2,4,5 lipiec i co kto wpłaci to późniejszy termin , konsultant twierdzi ,że nie można nic z tym zrobić , mam już przesyłkę 2 dni ,ale jak ktoś wpłaci z 10 dniową (zbierają sobie porcelanę) to znów nie otrzymam wpłaty . Sprzedałam , klienci zapłacili, otrzymali swoje zamówienia a Allegro swoje zarobił, pobrał prowizję i dysponuje moją wypłatą bo, jak tłumaczy takie przepisy, nieważne ,że do końca miesiąca uzbiera się na opłaty-tak liczę,ale mają to gdzieś pożycz sobie gdzieś , czy to jest normalne?,czy prawnie prawidłowe? Pracownik wykonał zlecenie i kaprys szefa nie da?
@musashi2007 Tak, zgadza się. Maksymalnie do 45 dni, ale wypłacane są jak najszybciej, zaraz po upłynięciu okresu przewidywanej dostawy.
jak jest liczony ten termin ?
7 dni ustawiam i wyjdzie ze jest to u was 12 dni i blok
proszę o doprecyzowanie
@w_kiwi Dziękuję za odpowiedź.