anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wypłata środków z 4 operatorów

__DAM__
#9 Pomysłodawca#

Witam.

Dzisiaj dostałam (jak zapewne każdy sprzedawca) wypłatę środków z Allegro z 4 (CZTERECH!) operatorów:

1.wypłata środków PayU - Allegro Finance

2.wypłata środków Przelewy24

3.wypłata środków Przelewy24 - Allegro Finance

4.wypłata środków PayU

Po jaką "chol..rę" to jest? Już i tak 2 przelewy które były to jak dla mnie o 1 za dużo, a teraz nagle 4!  Wiem, czytałam powiadomienie  że tak będzie, ale PO CO???" Czy naprawdę Allegro nie może tego połączyć w JEDEN przelew??? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  @

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@__DAM__  to pewnie są kolejne testy, a jak wszystko będzie oki, to się pozbędą PayU i Przelewy24, a zostaną te Allegrowskie😉

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@__DAM__ pewnie przejściowe allegro od początku roku szykuje się na przejście na Allegro Finance więc z czasem mam nadzieję że będzie tylko jeden przelew 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@__DAM__ na ten moment działa to w ten sposób, ale jest to dopiero początek większych zmian, nad którymi pracujemy rozwijając Allegro Finance. Niemniej jednak na razie musi to funkcjonować w ten sposób i nie możemy  połączyć tych przelewów, co nie oznacza, że w przyszłości się to nie zmieni. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów