Wystaw ponownie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Ostatnio wystawiałem na allegro kilka przedmiotów.Aukcje się nie sprzedały.Do czego służy opcja >>wystaw ponownie << jak po kliknięciu w to badziewie przedmiot się nie wystawia tylko muszę od początku wszystko wpisywać.Kiedyś można było wystawić przedmiot ponownie bez ponownego wypełniania całego formularza sprzedaży.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@TOBI421 Jeśli wystawiasz aukcje z licytacją to w Formacie Sprzedaży jest opcja "po zakończeniu wystaw ponownie ofertę, jeśli nie zostanie sprzedana". Wtedy aukcja wystawia się automatycznie.
Natomiast przy Kup Teraz warto zaznaczyć opcję "do wyczerpania zapasów".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pytam po co ta funkcja jest przypisana do zakończonej aukcji ( mija np.3dni) i chcę ponownie wystawić.W tym momencie do niczego to nie służy.Tak samo muszę wszystko wpisywać jak przy wystawianiu przedmiotu. Wszystko co napisałeś jest mi znane.Dzięki za zainteresowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@TOBI421Bo robisz to źle. Wejdź w zakończone aukcje i w ostatniej kolumnie masz Akcje. Rozwiń i wybierz >Wznów< lub >Wystaw podobną< Niczego nie musisz zmieniać.
Ula
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wystawiałem przez allegro lokalnie i tam mam zakończone ogłoszenia,których nie mogę wystawić ponownie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@TOBI421 A tego badziewia lokalnego to ja nie używam i nie wiem. Póki możesz wystaw na normalnym Allegro.
Ula
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pierwszy raz użyłem i teraz wiem ,że to badziewie.Wystawiałem na normalnym,ale jak klikniesz wystaw przedmiot to przenosi do wyboru ,gdzie chcesz wystawić ogłoszenie .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@WREDZIA-W1 A gdzie znajdują się zakończone aukcje? Nie mogę ich nigdzie znaleźć a mam ten sam problem co @TOBI421 Nie zaznaczyłam od razu wystaw ponownie po zakończeniu licytacji, jeśli się nie sprzeda i nie mogę teraz odnaleźć tej zakończonej aukcji. Mówię o Allegro, nie lokalne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@pawlap Zakładka Moje oferty --> Kup teraz lub Licytacje. Troszkę niżej Status oferty. Rozwiń i masz tam Zakończone.
Ula
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@WREDZIA-W1 Dziękuję, poszło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@TOBI421 opcja "WZNÓW" w "normalnym" allegro jest przydatna, ponieważ pozwala wystawić towar ponownie z tym samym numerem aukcji. Prowadząc sklep na allegro w momencie jak kończy mi się dany towar , automatycznie kończę aukcję, np. za dwa tygonie mam dostawę i wtedy wznawiam aukcję pod starym numerem, nie tracąc na popularności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czy jest to płatne ?