Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znalazłam podobny temat i muszę sie podpiąć. Cytuję poprzedni
Przy wystawieniu oferty z nowym produktem (produkt nie ma prawa znajdować się w katalogu, gdyż jesteśmy producentem i działamy na swoich eanach) pojawia się komunikat "Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą."
Problem w tym, że Allegro nie tworzy automatycznie nowego produktu (tak jak to miało miejsce do tej pory) i blokuje wystawianie każdej aukcji. Wszystkie parametry są uzupełnione prawidłowo.
Nie jestem w stanie wystawić żadnej aukcji, praca stoi. Nie mogę nawet usunąć monitów z powyższym komunikatem.
U mnie to samo , PSC na końcu wygląda tak: I co teraz EAN produktu 7502273996019
Cześć, @AptekaNatolinska. W jakiej dokładnie kategorii próbujesz wystawić ofertę?
dermokosmetyki, to jest wyrób medyczny
Dziękuję, @AptekaNatolinska. Już to wyjaśniam. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Dzień dobry, czy już jest jakies logiczne wyjasnienie tej blokady? Jak to wystawić? Bo tu akurat krótka data i szkoda mi każdego dnia.
@AptekaNatolinska, sprawdziliśmy to i problem może wynikać z błędnych wymiarów zdjęć, które chcesz dodać w ofercie. Spróbuj wystawić ofertę ze zdjęciami, których jeden bok ma minimalnie 400 px (obecnie dodane są za małe).
Zdjęcie zdjęciem, ale nie odpowiedziałaś jak dodać nowego producenta firmę Sonoma Pharmaceutical, nie ma jej w wykazie ani nie ma "inne" a nie użyję fałszywych danych innego producenta.
Dzien dobry
czekam, czekam i nic. Jak wystawić nowy produkt GranaDerm combo pack EAN 7502273996019
producent SONOMA Dermatology. może ktoś z pracowników popróbuje ????
szanowny moderatorze, wpuszczasz mnie w maliny, bo po zgłoszeniu właściwych danych i nowego producenta, nieczynna jest opcja |zgłoś| . Nie podświetla się, a zatem brak możliwości wysłania zgłoszenia, chyba że mam pisać na Berdyczów.
@AptekaNatolinska działam w Twojej sprawie, zgłosiłam problem z dodaniem producenta i wrócę z informacją.
@AptekaNatolinska czy wypełniasz wszystkie wymagane dane w formularzu? Jeśli tak, a problem wciąż występuje to załącz proszę zrzut ekranu z widoczną całą stroną z widocznym wypełnieniem wszystkich pól formularza (na zrzucie uwzględnij pasek adresowy strony, datę oraz godzinę). Na podstawie takiego zrzutu, nasz dział techniczny będzie mógł dokładniej zweryfikować występujący problem.
OK, ale wciąż każe mi połączyć z waszym katalogiem, a w nim NIE MA tego produktu i odrzuca wciąż. Co teraz? Zróbcie pozycje GramaDerm Combo pack w waszym katalogu , EAN podałam, stronę podmiotu odpowiedzlalnego też, dla przypomnienia: https://kikgel.com.pl/produkt/gramaderm-leczenie-tradziku-pospolitego/
i wtedy powiążę. Nie ma możliwości stworzenia nowego produktu. CZEMU??????
Zamiast kazać mi robic zdjęcia PSC i wam posyłać, szkoda czasu i robota głupiego, to spobujcie sami załozyc nowa pozycje w katalogu.
@AptekaNatolinska nie mamy takiej możliwości bez szczegółowych danych.
Konieczne jest dodanie marki SONOMA Dermatology, następnie wybranie jej na formularzu wystawiania oferty, uzupełnienie pozostałych parametrów identyfikujących i w ten sposób stworzenie nowego produktu w katalogu.