Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Coś właśnie allegro zmieniło w nadaj z allegro
pojawił się pasek
typu
Zamawianie przesyłki
Wybór przesyłek
Zamawianie podjazdu
Podsumowanie
przeleciałem przez opcje wpisałem rozmiary
pojawiło się podsumowanie
i kompletnie nie widzę jak wydrukować etykiety
wysyłkowe
właśnie widzę - słynne allegrowe 3 kropki
ale jak wrócić by wydrukować listy przewozowe
jest jakaś nowa zakładka zamówione przesyłki - ale w niej nic nie ma
Ja też mam z tym problem. Czy ktoś wie gdzie znajdę możliwość wydruku listów?
Jest zakładka zamówione przesyłki ale ma błąd 404 po kliknięciu. Czy ktoś z Allegro to testował zanim wrzucił na produkcję????
@RED a to nie tylko "słynne trzy kropki" dokumenty możesz wydrukować jeśli na kroku „Wybierz przesyłki” zaznaczysz te do których dokumenty chcesz pobrać, wówczas pojawi się równie słynny zielony pasek i wybierając odpowiednią opcję będziesz mógł pobrać wszystkie dokumenty na raz 🙂
nie działa drukuj etykiety DPD.... ale fajnie polepszyliście
Nie działa tracimy czas przez Wasze nieprzetestowana zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Formularz Wysyłam z Allegro, krok "Wybór przesyłek" - DZIAŁA. Zachęcam do pobierania etykiet bezpośrednio w tym miejscu.
@RED @www_otosek_pl list przewozowy możecie wydrukować z poziomu zakładki Zamówione przesyłki. W tym miejscu możecie wydrukować etykiety, anulować przesyłkę, zamówić podjazd albo wydrukować dokumenty. Aby to zrobić trzeba wejść w "szczegóły", następnie "drukuj" wówczas pojawi się kilka opcji do wyboru w tym wydruk etykiety.
Klikam w tą zakladkę, a nawet w podesłany link i jest błąd 404
Po prostu nie działa. Strona nie istnieje. A ja nie mam jak wydrukować etykiet i wysłać paczek 😞 Allegro dało plamę
@www_otosek_pl spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki i daj proszę znać, czy to pomogło.
Niestety ani na chrom ani na safari nie działa. Błąd 404
Szumnie zapowiadano na dzisiaj start udogodnień w WzA, w tym zakładki zamówione przesyłki. Jak zwykle jest to nie tyle start, co falstart 😎😁
Aż mi się ciśnie na usta: a nie mówiłem - LINK DO POSTA
@medalik_2009 czy zakładka już u Ciebie działa? Przykro mi, że natrafiłeś na taką trudność, jednak nie mamy innych zgłoszeń na ten temat, więc nie mogę potwierdzić błędu. Jeśli wciąż przestrzeń jest pusta prześlij proszę zrzut ekranu, ale z widocznym adresem URL oraz godziną i datą.
@Kaliope_Brzeg dziękuję za zrzut. Czy mogę poprosić Cię jeszcze o sprawdzenie czy zakładka wygląda tak samo, jeśli korzystasz z innej przeglądarki?
w drugim sklepie też nie działa. Niestety nie mam jak wyslać print screen bo nie ma takiej opcji w tej konwersacji