Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zam.
@_HolaOla_ aktualnie występuję błąd:
Niepoprawne dane autoryzacyjne.
@rolfa Czy możesz podać mi numer zamówienia, którego dotyczy ten komunikat.
@_HolaOla_w zasadzie każdego które próbowałem nadawać, ale pierwsze z brzegu: 1feaf000-7f82-11ed-9f35-2fe649648a52
Dzień dobry, od rana jest problem z wygenerowaniem listów przewozowych do Poczty Polskiej, wyskakuje błąd : Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę, error.common.processing
Problem występuję od rana, proszę o pomoc.
Rapid 45
witam
nie moge nadac paczki w pocztexie
Od kilku godzin próbuje wygenerować etykietę do Poczty Polskiej i mam taką samą informację jak inni tzn żeby poprawić coś co jest ok a klient na paczkę czeka...
Dzień dobry
Próbuję wygenerować etykiety z Poczty Polskiej Pocztex, pojawia mi się komunikat "Niepoprawne dane autoryzacyjne", jak mogę naprawić ten problem? i czy tylko u mnie on dzisiaj występuje?
Witam serdeczie,
nie mogę nadać przesyłki metoda nadania
Allegro Kurier Pocztex
błąd
Niepoprawne dane autoryzacyjne
Hej czy ktos się orientuje czy jest jakis problem dzisiaj z etykieta z poczty ?? od 2h próbuje nadać paczkę i nie da się występuje error.common.processing
u nas to samo tez się zastanawiałem czy tylko u mnie taki problem a tu masz
Mam to samo przy wszystkich 12 zamówieniach...
"Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę."
Ciekawe, czy naprawa awarii zajmie im, jak ostatnio, ponad tydzień?!?!?
Potwierdzam. Podobna awaria.
Jak długo mamy czekać > Też mam przesyłki do nadania właśnie przez Pocztę Polską.
mam problem z wygenerowaniem etykiety zwrotu ktoś też tak miał?
Hej
Do tej pory nie było takich problemow , ale dzisiaj mam problem z wysyłką do klientki poprzez
PRZEWOŹNIK Allegro Punkty Poczta, Żabka
Mimo że zmieniałem już numery na takie 123456789 tez nie pomogło, poza tym wcześniej nawet jak był kierunkowy na Ukraina czy białoruski to nie krzyczało ze błąd.. co zrobić ?
Ktoś ma jakieś pomysły ? ? ":)
Witam, mam dziś problem z wygenerowaniem etykiet Allegro Kurier Pocztex i Allegro Punkty Poczta, Żabka.
Wyskakuje komunikat, jak poniżej, oraz Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika.
Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.
Dokładnie ten sam problem mam. Paczkomaty Inpost idą bez problemu, a pocztex nie
W tej chwili nie można całkowicie nadać przesyłek Poczty Polskiej na umowie z Allegro. Wraz z przewoźnikiem pracujemy nad rozwiązaniem problemu, ale proszę Was o cierpliwość. Gdy sytuacja wróci do normy, będę Was tutaj informować.
Witam, nie ma możliwośći druku listów przewozowych Poczty Polskiej, jest problem w komunikacji API