Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy ktoś z obsługi allegro mógłby się przyjrzeć działaniu funkcji łączenia rzekomo tych samych ofert ponieważ ta "funkcjonalność" łączy nieprawidłowo ogłoszenia które są kompletnie od siebie różne.
Przykład na fotce poniżej:
Druga sprawa, dlaczego pomimo wpisania dokładnej nazwy ogłoszenia wyświetlane są wszystkie inne lecz nie to które się dokładnie chciało wyszukać?
Czy to tylko ja widzę w tym problem? 🤔😊
@Dave069 Obecnie nie mamy potwierdzenia, że występują problemy w działaniu wyszukiwarki. Aby wyniki były bardziej precyzyjne, należy wpisywać wyszukiwaną frazę w cudzysłowie. Opcja łączenia ofert powoduje, że w wynikach wyszukiwania widzisz produkty z katalogu, a nie pojedyncze oferty, w których sprzedający je wystawili.
Potwierdzam jako użytkownik.
WYSTĘPUJĄ PROBELMY Z PRZEGLĄDARKĄ NA ALLEGRO.
Potwierdzone??
Uważam że Allegro robi błąd w łączeniu ofert. Mnie strasznie utrudnia wyszukiwanie odpowiedniego produktu. Coraz rzadziej wchodzę na allegro. Myślę że dużo osób się zniechęci.
Jak wyłączyć opcję automatycznego łączenia ofert? Kiedyś był przycisk na górze strony do Łączenia i Rozłączania ofert, aktualnie znikł i nie widzę nigdzie takowej opcji.
@piotrj555 W tej chwili trwają testy, które uniemożliwiają wyłączenie tej opcji.
Przepraszam, jak wyłączyć tę opcję, w tej chwili korzystanie z wyszukiwarki na allegro to prawdziwa udręka. DO tego stopnia że w dniu wczorajszym już wyszukiwałem ofert poza allegro. Grupowanie ofert to prawdziwa głupota (moim zdaniem).
Jak wyłączyć grupowanie ofert???
@drrobi Nie ma możliwości, aby wyłączyć grupowanie ofert. Zachęcam Cię do skorzystania z opcji "porównaj x ofert" - dzięki niej zobaczysz wszystkie oferty danego produktu.
Porównywanie x ofert nie działa, chciałem wczoraj kupić olej do samochodu okazało się, że pod tą sama ofertą mam różne produkty. Zmarnowałem mnóstwo czasu. Udało się dokonać zakupu poza allegro.
Robicie cos wbrew i na szkodę użytkowników. To przykre i zniechęcające do dalszego korzystania z platformy allegro.
musisz się wylogować, tam jest to możliwe... Dlaczego tylko dla zalogowanych użytkowników ta opcja jest włączona na stałe. Przeglądanie ofert obecnie to jakaś tragedia.
Zgadzam się system jest całkowicie nieczytelny .. wszelkie wybory według cen czasu dodania itp praktycznie nie aktywne bo i tak otrzymujemy wyniki połączonych ofert gdzie mamy przedmioty nowe jak i takie co po rok leżą 😞
Parcie na kasę i większe promowanie ofert opłacanych dodatkowo ale według mnie powoduje to tylko mniejsza czytelność dostępu produktów a co za tym idzie mnie zakupów bo nie chce mi się siedzieć godzinami i szukać lepszych ofert .. przy takiej stracie czasu wole kupić gdzie indziej 🙂
Dokładnie, wczoraj już poszukiwałem produktów poza allegro.
Dziś próbowałem, już nie działa. Trzeba zrezygnować z korzystania z allegro.