Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, trzeba przyznać że allegro ostatnio w formie, przenieśli mi do nowo utworzonej kategorii zły asortyment ( do dzisiaj nie odzyskaliśmy sprzedaży) - udało się to przenieść ponownie do starej dobrej kategorii, naliczono mi kilka tyś kary za rzekome niestandardowe przesyłki...( reklamacja w toku), no i dzisiaj mamy nowy temat: Mój brat kupił żwirek dla kota z mojej aukcji no i jakimś cudem powiązaliście te konta i dostałem ostrzeżenie i -80 pkt...
numer zamówienia:
Sprzedaż po tej "operacji" spadła, zaprzepaszczono nam wiele miesięcy budowania pozycji no i oczywiście kasy w adsy...
Proszę moderatorów o odpowiedź w tych dwóch kwestiach @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
powyżej mail z uzasadnieniem.
Sam piszesz, że to twój brat. A członkowie rodziny nie mogą od siebie kupować na Allegro.
@pecela w regulaminie jest, że "licytowanie lub zawieranie umowy sprzedaży Towarów w ramach Ofert własnych, osób bliskich bądź wspólnie zamieszkujących z Użytkownikiem albo innych podmiotów, z którymi Kupujący pozostaje w relacjach powodujących uzasadnione wątpliwości, że strony działają w porozumieniu, mającym na celu wpłynięcie na wynik Transakcji, w sposób sprzeczny z prawem bądź dobrymi obyczajami"
więc ja się zapytam w jaki sposób można wpłynąć na wynik transakcji🤔, po za tym regulamin mówi tylko o tym, że oni mają wątpliwości ,a nie, że to jest zabronione
@KOGIEL_T też o tym pomyślałem
Mając brata nie możesz mu zabronić zakupów u Ciebie przez allegro.
Jesteśmy w ue - tutaj wszyscy ludzie są braćmi, mamy to w hymnie 🙂
https://www.tekstowo.pl/piosenka,hymn_ue,oda_do_radosci.html
czy allegro łamie naczelną zasadę ue? 🙂
brat kupił 2-3 razy w 2024 roku z aukcji która miesięcznie sprzedaje okolo 400-500 sztuk. W jaki sposób to ma wpływ na konto i sztuczne zawyżanie jakości sprzedaży.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy któs mi odpowie na mój post ?