Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam przedmioty których jestem producentem i na pewno nie będzie nic z czym mógłbym połączyć?
Numer oferty: 7415485729
6095852565504
@Dareltek, przepraszam Cię za czas oczekiwania na odpowiedź. 🙂 Z naszej perspektywy dane w ofercie i podpiętym do niej produkcie są identyczne, w obu jest EAN 6095852565504, inne parametry także się pokrywają.
Ręce i nogi opadają, delikatnie mówiąc. To ten niesprawny system powiązał EAN z innym produktem. Chcę odzyskać EAN. Proszę to naprawić i powiązać ten EAN z amperomierzem 100A.
Dostałem niedziałający link ale jak widzę nie dostałem żadnej odpowiedzi. Takich kwiatków jest bardzo dużo z waszej winy. Ciekawe jak to wszystko zostanie potraktowane od 1 sierpnia. System jest do bani, przez was już otrzymałem "nie polecam" i pewnie nie raz dostanę tą ocenę bo podłączać opisy z nieprawidłową ilością a żeby było śmieszniej to nie da się tego usunąć.
Halo! jest tu ktoś. Nie można nic z tym g. zrobić. Nowe EANy podłącza system do innych ofert, nie ma nad tym żadnej kontroli. Nie mogę poprawić ofert z waszej winy. Burdel w tytułach ofert spowodował spadek sprzedaży, czy jesteście wziąć za to odpowiedzialność.
Proszę bardzo:
https://allegro.pl/oferta/bateria-cr2032-5szt-9737042092
Nie mogę połączyć z katalogiem bo system podaje nieprawidłowy EAN i nie chodzi o błąd w cyferkach.