Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o wiadomość za co pobrano takie duże opłaty
@GaleriaCS możesz to sprawdzić szczegółowo w zakładce Rozliczenia z Allegro.
Znalazłam, jakaś przesyłka ponadgabarytowa inpost. Skąd to się wzięło skoro wszystko wysyłam do paczkomatu?
Może dla paczki o mniejszym gabarycie np. A wydrukowałeś etykietę z gabarytem B .
Nie, bo pisze, że przekroczono wymiar 80*50*50. Ja takich paczek nie wysylam, bo wszystko z InPost wkładam do paczkomatu.
Mam, obraz, który nie zmieścił się do paczkomatu. Podobno został odebrany przez kupującego w punkcie lub został mu dostarczony. O ile wiem, dopłata nie wynosi ponad 300 zł? Zwłaszcza, że wymiar był nieznacznie przekroczony, a waga max 5 kg.
To pozostaje ci chyba tylko reklamacja tej dopłaty do gabarytu w InPoście.
Gdyby paczka o gabarycie A miała etykietę B to dopłata wynosi ok. 4 zł.
Miałem kilka sytuacji, gdzie nadałem przesyłkę o wymiarach skrytki B z etykietą B, a po miesiącu naliczają mi dopłatę za zmianę gabarytu z... C na B. Pobieram etykietę i okazuje się, że w trakcie miesiąca etykieta cudownie zmieniła gabaryt z B na C, aby InPost mógł naliczyć sobie dopłatę.
Najlepszy numer był jednak, jak naliczyli mi dopłatę za zmianę gabarytu z B na... B.
Gdzie mogę złożyć reklamację InPost? Bezpośrednio u nich? Czy przez Allegro
Wałki iw inpost ? Jak zmieściłaś 80 w 64cm. ? w poprzek ? 🙂
@GaleriaCS nadawcą przesyłek Allegro Smart! jest Allegro, dlatego aby umożliwić Ci prowadzenie sprawy z firmą InPost, udzielimy Ci pełnomocnictwa do złożenia reklamacji. Możesz je pobrać z zakładki Ustawienia dostawy. Pamiętaj, aby podczas składania reklamacji zawsze je załączać. Reklamację możesz złożyć na kilka sposobów:
W tym artykule znajdziesz informacje, co powinna zawierać taka reklamacja.
Możemy też złożyć reklamacje w Twoim imieniu, jeśli chcesz skorzystać z tej opcji, napisz proszę do nas za pomocą formularza.