anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowana sprzedaż na koncie i brak odblokowania po wróceniu do normy jakości sprzedaży

MAMY ROZWIĄZANIE!
-TanieGierki-
#9 Pomysłodawca

Witam,
9 dni temu(13.08) została u nas zablokowana sprzedaż(wystawianie ofert i promowanie), ze względu na niską jakość sprzedaży(Parę negatywów oraz niefortunnie 3 usunięte oferty, ponieważ w opisie miały wzmiankę o szybkiej wysyłce... co poskutkowało również ostrzeżeniem czyli -80 pkt), po 9 dniach - dzisiaj w końcu udało się przywrócić jakość sprzedaży do normalnego, niestety blokada dalej jest nałożona na konto. Nie do końca rozumiemy czemu, myśleliśmy że jak blokada została nałożona automatycznie, to zdjęta też zostanie automatycznie po uzyskaniu poziomu neutralnego, napisaliśmy przez formularz kontaktowy i czekamy na odpowiedź, ale pytanie czy da się to jakoś przyśpieszyć? W naszym rozumowaniu to jest zwyczajne sprawdzenie czy jakość sprzedaży jest na poziomie neutralnym, czyli wymaganym od sprzedającego zgodnie z regulaminem. Mamy ponad 7000 ofert i chcemy dodać kolejne, oraz włączyć jak poprzednio promowanie na niektórych ofertach(tak jak wcześniej nie związanych w ogóle z tymi usuniętymi).
Ticket id: 175584640674931214
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @-TanieGierki-, z tego co widzę, zgłoszenie dotarło do nas dzisiaj o godzinie 09:06:48. Nasi konsultanci odpowiadają na każde zgłoszenie w kolejności ich wpływu. Proszę Cię o cierpliwość, w niedługim czasie otrzymasz od nas odpowiedź 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
-TanieGierki-
#9 Pomysłodawca

Jasne nie ma problemu, a jak od razu mogę zapytać, mogę poznać jak się mają tickety:
175584744376731104

175585653411631205

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@-TanieGierki- Potwierdzam ich otrzymanie, poprosiłem odpowiedni dział o jak najszybsze zweryfikowanie Twoich spraw i odpowiedzi w zgłoszeniach 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
-TanieGierki-
#9 Pomysłodawca

Dziękuje bardzo, życzę miłego weekendu

oznacz moderatorów