Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
@NVS_PL zakup towar i pierw sprzedaj kilka sztuk z magazynu, potem działaj na wysyłce z hurtowni 🙂 chuchają na zimne co by nie być w plecy jak byś się zawinął, jak Ci nie odblokują poszukaj innego portalu jest kilka i nowe powstały fajnie się rozwijają a od przyszłego roku wchodzi kolejny duży gracz 😄
@NVS_PL smartfon, czy google translator? Rozumiem o co chodzi ale to nie jest pisane po polsku....
Same podejrzenia to za mało - coś jeszcze Ci napisali?
Przepraszam za złą pisownię
Dzień dobry,
Przykro mi, decyzja w sprawie konta została już podjęta. Opisany przez Pana model biznesowy (testowanie sprzedaży) przy jednocześnym braku dokumentów potwierdzających, że transakcje będą bezproblemowo finalizowane jest zbyt ryzykowny, abyśmy mogli wyrazić zgodę na wznowienie sprzedaży.
Pozdrawiam
//Anna
Następnie wysłałem umowę z dostawcą. I dostałem tę odpowiedź -
Dzień dobry,
Proces weryfikacji Państwa konta został zakończony.
Pozdrawiam
//Anna
@NVS_PL Spytaj się czy możesz założyć nowe konto ( musisz mieć pozwolenie) i powiedz że będziesz sprzedawał TYLKO rzeczy z magazynu ( miej faktury zakupu). Idź nawet z bardzo niską marżą aby wyrobić sobie "historię"..... ( jeśli się zgodzą )
Nie zgodzą się. Zakładanie nowego konta nic nie da. Wystarczy skorzystanie z tej samej sieci Wi-Fi, nie wspominając o komputerze, czy danych, aby kolejne konto zostało zablokowane: "podejrzenie o współpracę z osobą posiadającą zablokowane konto".
Potwierdzone już tu niejednokrotnie.
Właśnie napisały mi że najpierw muszę uregulować problemy z obecnym konto
@NVS_PL pozostaje Ci zakupić towar i przedstawić im zdjęcia że posiadasz 🙂
Napisałem do nich. Zadnej odpowiedzi, poprostu ignorują @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_