Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam zablokowane wypłaty z powodu nie wykonania ponownej weryfikacji konta w terminie. Dokument już wysłałam. Jak klikam Przejdź do weryfikacji to wyświetla się informacja "Twoja weryfikacja konta do wypłat została zaakceptowana". Jak długo mam czekać, zanim będę mogła wypłacić pieniądze?
@wiki0441 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
dziękuję
@nat_not Witam, piszę, ponieważ coś się zmieniło - przy weryfikacji firmy mam pomarańczowy wykrzyknik sugerujący, że coś jest nie tak. Jednak nadal mam informację: Twoja weryfikacja konta do wypłat została zaakceptowana". Dlatego nie wiem, czy w końcu jest zaakceptowana, czy odrzucona? I czy już mogę wypłacić pieniądze?
@nat_not dziękuję, wysłałam, czekam na pozytywny wynik weryfikacji 👍
A kiedy będzie opcja weryfikacji za pomoca profilu zaufanego?????? Szybko i bezpiecznie, bezpłatne założenie takiego profilu w prawie kazdym banku, czy w ZUSie.
Tak, to jest dobry pomysł, warto żeby allegro z niego skorzystało 👍👍👍👍
@AptekaNatolinska jak już Ci kiedyś tutaj odpowiadałam, profil zaufany jest systemem używanym do weryfikacji tożsamości przez instytucje państwowe. Natomiast pracujemy nad udostępnieniem innych form weryfikacji kont u nas, ale nie mogę jeszcze tutaj zdradzać szczegółów. Gdy będziemy gotowi, na pewno otrzymacie takie informacje.
@AptekaNatolinskai na czym stanęło z weryfikacja? Jak zostaliście zweryfikowani ? Ja na razie jestem na etapie odrzucania przelewu weryfikacyjnego przez Allegro, nie wiadmo z jakiego powodu. Wiadomo natomiast, ze każdy powód jest dobry by przetrzymywać pieniądze 😉
@nat_not znowu mam ten pomarańczowy wykrzyknik. Czy znowu mój dokument został odrzucony? Jeśli tak to przez którego operatora i z jakiego powodu?
@wiki0441 Skonsultuję to z operatorem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@ko_alka czy coś już wiadomo w mojej sprawie?
@wiki0441 Tak, na zdjęciu zasłoniłaś numer PESEL, a on musi być widoczny. Musisz przesłać dokument ponownie.