Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konto zostało zablokowane przez allegro bez żadnej wcześniej informacji ,ani powiadomienia .Napisano do mię że jakiś kupujący 2017roku kupił przedmiot który zwrócił a nasza firma nie przelała środków.Nie rozumie jak po 5 latach ktoś pisze do allegro że nie dostał środków ,a oni blokują konto swojemu klientowi konto który od 12 lat pracuje z nimi.Może mi ktoś wyjaśni co teraz mam zrobić ,bo od kilku dni odpisują e-mail podają nr oferty i proszą o potwierdzenie przelewu.A my jako firma nie mamy nawet wglądu z przed 5 lat w historie sprzedaży.Może ktoś wie co w tym wypadku można zrobić???????
poproś o nr nadania paczki zwrotnej
nawet jesli zwrocił i to Ci umknęło to jest duza szansa, że nie bedzie mial jak udowodnić, że cokolwiek odesłał
Jesli podają nr oferty to sprawdź w archiwum allegro czy to Twoja aukcja
2020-2017=5 cos mi tu nie pasuje 🙂
Wszystko się zgadza, Marty. Po prostu nie myślisz czterowymiarowo!
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@czarus72 Czaruś, coś mi tu nie pasuje. Jak to "zwrócił"? I po trzech latach mu się przypomniało, że nie dostał pieniędzy? Dlaczego nie darł się od razu, po 14dniach? O to zapytaj Allegro.
Nie po trzech latach a po pięciu sprzedaż miała miejsce w roku 2017
@czarus72 Czaruś, ale mamy rok 2020, a nie 2022. Z przyszłości przybywasz, czy co?
Przepraszam masz rację.
oznaczyłeś swoją odpowiedź jako rozwiązanie 🙂 dziękujemy, dobranoc, sprawa załatwiona 😄
@konto zamknięte Tu by się przydał dobrej jakości alkomat 🙂
<daje cioci alkomat> 😊
@konto zamknięte Czarusia przedmuchaj 🙂