anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaczyna mnie to pomału doprowadzać do szewskiej pasji co tu się dzieje!

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Jak dla kogo dzień dobry ...

Post ten będzie dotyczył wysyłek paczek i odbioru przez kuriera danych przesyłek a potem allegro opiernicza mnie czyli sprzedawcę że paczka NIE NADANA W TERMINIE albo NIE JEST SZYBKA WYSYŁKA, jak "szanowny" Pan kurier z firmy DPD, Allegro One, Orlen czy innego tałatajstwa nie chce odebrać przesyłki albo odbierają albo na następny dzień a towar zamówiony przez klienta jest dawno przygotowany do wysłania i czeka na odbiór przez spedytora!
Szkoda że "szanowne" allegro na to nie patrzy i nie przydziela odpowiednio punktów tylko wręcz przeciwnie, zabiera punkty nam sprzedawcom za NIE ZREZALIZOWANĄ SZYBKA PRZESYŁKE czy coś , jak jeszcze raz napisze i dam przykład : klient kupił u mnie produkt o 9:30 paczka już spakowana i czeka na odbiór kuriera DPD, kurier DPD raczy nie przyjechać i nie odbierze przesyłki i to ja dostaje po tyłku, zabieracie punkty ale żeby dać i dodać punkty to po co.... Mam pomału dość sprzedaży na tym "szanownym" portalu przez takie traktowanie .....  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

RED
#21 Demiurg#

@big-apple0 Masz w pełni rację - zgodnie z regulaminem allegro serwis, może Cie ukarać za własne działania i swoje błędy.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak to mówią . Punkt 1 -Allegro ma zawsze rację , punkt 2.- Jeśli Allegro nie ma racji patrz na punkt 1. 

oznacz moderatorów

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Czy jakiś  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   wypowie się w tej kwestii czy jak trusie w krzakach siedzą i boją się wychylić?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 abym mogła poprosić o interwencję dział logistyczny, niezbędne są przykładowe numery przesyłek nieodebranych przez kurierów lub odebranych po terminie.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#8 Zapaleniec#

za dużo jest tych numerów listów by wszystkie tutaj przepisywać i nie mam na to czasu.

Sami możecie sprawdzić w logach kiedy był generowany list przewozowy danego przewoźnika a że kurier w C***A leci, to karci się nas sprzedawców i zabiera się punkty za sprzedaż.... no brawo!
Przepraszam za słowo ale no już mnie krew zalewa bo inaczej nie można, pisze o tym, tłumaczy a to jak głową w mur - prędzej sobie krzywdę zrobisz, niż go przebijesz.

oznacz moderatorów

matt-pol_pl
#8 Zapaleniec#

Firmy kurierskie pokroju DPD są "większe" od allegro i raczej nie interesuję ich co tam mają do powiedzenia. Na tej samej zasadzie działa allegro względem sprzedawców oraz kupujących.

oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@matt-pol_pl

Właścicielem DPD jest Geopost, a właścicielem Geopostu jest LaPoste (poczta francuska).

Jedynym właścicielem LaPoste jest francuski rząd.

Wynika z tego, że DPD, to francuska, państwowa firma. 

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

A już myślałam że piszesz o czymś o czym nie wiemy.

oznacz moderatorów