Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to nie przesada? Mam 230 ocen, z czego 2x4 gwiazdki, reszta 5 gwiazdek. I mam za niską średnią do SS. Przecież czasem ludzie wystawiający gwiazdki wystawiają 4, bo uważają że to również dobra ocena. Głupio pisać do klienta o poprawę dobrej oceny...
Masz racje ,prosić o zmianę oceny klienta jest nie tylko głupie ale i ryzykowne . Raz kiedyś poprosiłem to tylko tego żałowałem bo zmienił na jeszcze gorszą. SS to tylko znaczek ,po czasie wróci.
Może i masz rację, że to tylko znaczek. Coraz mniej mi na nim zależy. Korzyści jakie z niego płyną są w ogóle nie adekwatne do wymagań... Gdyby chociaż oferty ze znaczkiem SS wyżej się pokazywały, byłoby to logiczne i sensowne.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Idąc tropem z poniższego zdjęcia, wychodzi mi średnia 4,995. Czy ktoś może to sprawdzić?
228 ocen x 5 (średnia dwóch 5gwiazdkowych ocen)= 1140
2 oceny x 4,5 (średnia ocen 4gwiazdki i 5 gwiazdek)=9
1140+9=1149
1149/230=4,995,
a na allegro mam 4,938. Skąd ta różnica?
@wiki0441 Masz na koncie 2 oceny wystawione dzisiaj. Jedna już po aktualizacji danych kwalifikacyjnych. Dane zostały przeliczone rano i dotyczą 229 ocen wystawionych w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Najprawdopodobniej stąd wynikają rozbieżności.
Niestety nie, bo wzięłam to pod uwagę i policzyłam średnią bez tych dzisiejszych ocen. Średnia się nie zmienia
nic dodać niż ująć - mały sprzedawca jak nawet będzie stawał ma rzęsach - może liczyć tylko na szczeście ,że nie dostanie od kogoś "dobrej" oceny 🙂
Bo jak dostanie to leci na pysk