Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawa dotyczy zamówienia o ID 3f31c9f2-9f6b-11f0-8e98-fdfd51e10ba4 z dn. 2.10.2025
Zakupiony towar wysłałam 3.10 o godz. 8.53 rano w Żabce. Mam potwierdzenie nadania. Nadawałam wtedy dwie paczki, jedną do tej właśnie klientki (ID zamówienia j.w.) , drugą do kogoś innego. Ta druga dotarła bez problemu, o tej pierwszej słuch zaginął. Klientka dzisiaj zgłosiła zwrot, ponieważ paczka nie dotarła do niej. Na trackingu widnieje jako nadana w punkcie. I tyle. Co mogę zrobić? Proszę o pomoc.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Za zaginioną uznaje się przesyłkę, która nie została doręczona w ciągu 30 dni od dnia nadania (kalendarzowych, ale święta i dni wolne się nie liczą). Na chwilę obecną możesz zgłosić opóźnienie w doręczeniu przesyłki w stosunku do terminu gwarantowanego.
A i jaki przewoźnik, bo DHL nie jest firmą kurierską. Tu mamy:
- DHL eCommerce (to inna spółka niż DHL)
- DHL Express (to inna spółka niż DHL)
- Allegro Delivery Kurier DHL (usługę realizuje DHL eCommerce, ale formalnym przewoźnikiem jest Allego)
- Allegro Kurier DHL (usługę realizuje DHL eCommerce, ale formalnym nadawcą jest Allego).
@SilverLadyAnna Jak to AD DHL to pisz do allegro bo to ich umowa, druga sprawa DHL nie ogarnia tej ilości paczek i są problemy 😞
@SilverLadyAnna Zgłosiłam problem z przesyłką do odpowiedniego zespołu. Będę Cię informować na bieżąco.