anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginiona przesyłka Allegro DPD Pickup

papier_czerpany
#10 Popularyzator

Dzień Dobry,  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Klient otworzył dyskusję - brak dostarczenia przesyłki od 07.09. 

zamówienie: b20e5d0-a94a-11f1-a962-efaaf75c2230

przesyłka Allegro Automaty Paczkowe DPD (AD) (Automat DPD Pickup): AD030FWXKVNLK0DB8
status: Przesyłka została nadana w punkcie

Dzwoniłem do DPD, uzyskałem tylko informcję że mają oznaczoną przesyłkę jako "zaginioną" ale co do szczegółów mam się kontaktować z Allegro bo to Wy obsługujecie.

Proszę więc o informację co w tej sytuacji zrobić. klientowi zaproponowałem zwrot pieniędzy lub ponowną wysyłkę, jednak jeśli przesyłka zaginęła chciałbym odzyskać jej wartość+koszty wysyłki, które muszę pokryć ponownie.

PS. Może warto w szczegółach zakupowych albo w dyskusji dodać przycisk "Pomoc", albo "Zgłoś problem" wtedy zgłoszenie byłoby od razu z pozycji zakupu ze wszystkimi szczegółami, bez pisania na forum. Klient ma opcję rozpoczęcia dyskusji, wysłania zapytania do mnie, ja do Allegro nie mam.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @papier_czerpany, przekazałem sprawę do odpowiedniego działu w celu weryfikacji. Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@papier_czerpany Skontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie mailowo w zgłoszeniu o numerze 64100629.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów