anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakończenie ofert i usunięcie z zakładki mój asortyment

Rolmetsc
#9 Pomysłodawca#

Cześć

Nie wiem kto mógłby się tym zając więc wołam wszystkich - @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Poniższe oferty zostały nagle zakończone i usunięte z zakładki mój asortyment bez żadnego ostrzeżenia i podania powodu. Gdyby nie maile które otrzymałem nawet nie wiedziałbym że do tego doszło. Obecnie nie ma ich w zakończonych i mogę je wznowić jedynie wchodząc na ofertę z maila. Mogę wiedzieć co tu się porobiło???

11027521074

7938230445

7608613639

11027476272

Dodam że to nie pierwszy raz i miałem już ten numer na innych ofertach ale wtedy uznałem to za jednorazowy incydent i wznowiłem oferty wchodząc na nie z maila.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Dr-Ziwago
#7 Wielbiciel#

w związki z podwyżkami, allegro wymaga żeby zgadzać się na podwyżki przy wystawianiu, trzeba uważać na kończące się aukcje. moja metoda - usunąłem wszystko  z zakończonych i wznawiam to co schodzi do zakończonych, oprócz tych co sprzedane. Oczywiście to moja nowa robota, a powinno to być automatycznie robione. Allegro chowa głowę w piasek.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Rolmetsc Proszę, napisz do napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Na forum nie mogę udzielić Ci informacji odnośnie powodu zakończenia ofert. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów