Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący kupił dwa przedmioty w jednym zamówieniu. Odkąd pamiętam w takim przypadku zawsze pojawiało się pytanie o ustalenie warunków dostawy, teraz w ogóle nie było takiego zapytania. Czy można jakoś wyłączyć taką możliwość zakupu bez pytania o warunki dostawy? Nie chcę sprzedawać kilku przedmiotów w jednym zamówieniu, bo wtedy Allegro będzie to liczyć jako dwie odrębne sprzedaże, a jak dla kupującego wystawię te same przedmioty w jednej ofercie to sprzedaż będzie się liczyć jako jedna.
@SLP2000 Na Lokalne to nie ma znaczenia jak wyślesz, ważne ze wyślesz i dogadasz się z kupującym, ale: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/realizacja-sprzedazy-i-kontakt-z-kupujacym/jak-ustale-warunk...
No nie, przecież normalnie jest wysyłka allegro i się drukuje etykietę, jakbym wysłał inaczej to bym miał że przesyłka jest niewysłana. Oczywiście mogę się dogadać z kupującym co do sposobu itp. Ale to nie o to chodzi w moim pytaniu, nie o samą wysyłkę, tylko o etap składania zamówienia. Kiedyś jak się kupowało więcej przedmiotów, to trzeba było przy zamówieniu poprosić o warunki dostawy i dopiero po ich określeniu można było dokończyć zakup. A teraz kupujący kupił mi dwa przedmioty bez proszenia o warunki dostawy i chciałbym wiedzieć jak to możliwe i jak to wyłączyć.