anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zamknięcie działalności, zmiana właściciela konta.

boutique-royal
#7 Wielbiciel#

Witam, 

Zawiesiłem działalność i chce przekazać konto boutique-royal innej firmie którą posiadam i chce zmienić dane a wyskakuje że mam przedstawić umowę zbycia firmy. Na innych kontach nie ma z tym problemu bezzadnych umów zbycia zmieniliśmy dane a na koncie boutique-royal jest inaczej. JAK MA WYGLĄDAĆ TA UMOWA? Coś czytałem o jakimś notariuszu. Notariusz kosztuje i to nie małe pieniądze a skoro mam dostęp loginem i haslem do konta bo jestem jego wlascicielem to powinienem mieć prawo do zmiany danych. Dziwna sytuacja. Proszę mi wytłumaczyć czemu na innych kontach moglem zmieniać nip i dane a na wspomnianym koncie musze jakies dokumenty przesywać?  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

boutique-royal
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@boutique-royal W tym artykule znajdziesz wszystkie informacje na temat zmiany danych na koncie firmowym. Jeśli pojawią się jeszcze jakieś wątpliwości napisz tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

boutique-royal
#7 Wielbiciel#

Ponawiam pytanie. Czemu na innych kontach nie musiałem dawać dokumentów a na boutique-royal muszę? Na innych kontach tą samą procedurę przechodziłem. Znam ten artykuł który mi Pani podesłała ale z niego nic nie wynika. Chce konkretów jaki dokument dokładnie chcecie, jak ma wyglądać i po co on jak na innych kontach nie był on wymagany.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@boutique-royal Napisz w tej sprawie przez formularz, który wskazałam. Odpowie Ci zespół odpowiedzialny za ten obszar.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak było kiedyś, teraz nie da się bez cesji>zbycia.

oznacz moderatorów