Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, od ponad roku prowadzę firmę, sprzedaje na allegro od początku, moje produkty to perfumy damskie oraz męskie. Na początku nie znałem regulaminu allegro w pełni ( wiem że to mnie nie wybiela ) ale udawało się wykręcić nawet niezłe wyniki jak na to że byłem nowym przedsiębiorcą. Allegro mi słusznie usuwało oferty, starałem się dostosowywać do uwag i swoje oferty zmieniałem nawet po kilka razy tygodniowo. Dostałem blokadę na 7 dni w grudniu, po tym czasie odezwałem się do pewnej agencji na kurs i audyt konta, dowiedziałem się bardzo dużo o tym jak zwiększyć sprzedaż. Wielowariantowość, ads, kupony, rabaty, moenty, darmowa wysyłka, wysyłka do 13:01, wszystko to zastosowałem, lecz sprzedaż mi dalej nie idzie, jest praktycznie zerowa. Czy po tej blokadzie 7 dniowej już jestem spalony na tym koncie? Czy może musi minąć jakiś dłuższy czas żeby algorytm trafności " zapomniał " o wcześniejszych naruszeniach. Oferty są zrobione bardzo dobrze, punktów w panelu jakości sprzedaży mam 387, lecz nie kwalifikuję się pod super sprzedawcę, ponieważ muszę mieć co najmniej 50 zamówień w ostatnich 30 dniach. Mogę nawet zapłacić osobie która mi "ruszy" tą sprzedaż, oczywiście tylko za efekt, nie przed.
Dodam jeszcze że po wpisaniu frazy np. "Perfumy damskie" lub "Perfumy męskie" wyskakują oferty z nieregulaminowymi miniaturkami np. na 2 stronie i czasem wysyłki po 2-4 dni. Na Chacie z konsultantem dowiaduję się tylko że wszystko jest okej i tak ma być, ja widzę i każdy to może sprawdzić że moje oferty są pod aukcjami które powinny być niżej niż moje.
nick: miklaskk
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Wiem jak działa sortowanie po trafności, jestem producentem i mam swój produkt więc pod moimi kodami EAN są tylko moje 2 konta