anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zasady dodawania napisów na zdjęciach

MAMY ROZWIĄZANIE!
PILOMAX
#8 Zapaleniec

Cześć,

sprzedaję produkt, który ma unikalny opatentowany znakiem towarowym kompleks witamin, który został zarejestrowany w Urzędzie Patentowym i jest chroniony prawem. Czy na jednym ze zdjęć produktu mogę umieścić tekstową nazwę tego znaku towarowego?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@PILOMAX Wklej tutaj grafikę, którą chciałabyś dodać do oferty. Kiedy ją otrzymam, będę mogła dopytać czy zostanie zaakceptowana jako zgodna z naszymi zasadami.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PILOMAX
#8 Zapaleniec

PILOMAX_0-1755166722412.png

oznacz moderatorów
nat_not

@PILOMAX Dziękuję. Konsultuję sprawę. Wrócę tutaj z odpowiedzią.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not

@PILOMAX Niestety ta grafika łamie Regulamin, więc nie możesz jej użyć w ofercie. Informacje na niej zawarte powinny się znaleźć w treści opisu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PILOMAX
#8 Zapaleniec

Rozumiem, że te dwie aukcje łamią Państwa wewnętrzny regulamin:

https://allegro.pl/oferta/gliss-ultimate-repair-maska-do-wlosow-4w1-400ml-15299189109

https://allegro.pl/oferta/gliss-shine-liquid-silk-maska-do-wlosow-400-ml-15299188679

Tworząc swoją grafikę wzorowałam się na tych dwóch aukcjach.

oznacz moderatorów
nat_not

@PILOMAX W każdej ofercie znajdziesz link "Zgłoś naruszenie". Skorzystaj z tego formularza, żeby przekazać te oferty do weryfikacji. Jeśli nieprawidłowości zostaną potwierdzone, podejmiemy odpowiednie działania.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PILOMAX
#8 Zapaleniec

Nazwa "ROVISOME® Biotin" to logotyp opatentowanej technologii. Proszę mi wytłumaczyć dlaczego nie mogę użyć tej nazwy na zdjęciu?

oznacz moderatorów
nat_not

@PILOMAX Zgodnie z zasadami, które zebraliśmy tutaj, na zdjęciu nie powinny być zamieszczane żadne teksty.

Zdjęcie podane wyżej w tym wątku nie spełnia warunków. Jeśli przygotowałaś inną grafikę, wklej ją tutaj. Również przekażę ją do weryfikacji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PILOMAX
#8 Zapaleniec

7.png

oznacz moderatorów
PILOMAX
#8 Zapaleniec

@nat_not proszę o odpowiedź 🙂

oznacz moderatorów
nat_not

@PILOMAX Dostałam informację, że taka grafika nie może być miniaturką. Możesz ją jednak dodać do galerii zdjęć w ofercie pod warunkiem, że podasz w treści opisu, że jest to technologia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PILOMAX
#8 Zapaleniec

Dziękuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów