anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawartość miniaturki produktu

czystakropla_pl
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry wszystkim,
czy umieszczanie zdjęcia karty gwarancyjnej będącej zawartością paczki wysyłanej do klienta jest zgodne z regulaminem ? Zdjęcie okładki bez zawartych warunków gwarancji oraz danych kontaktowych. Jedynie logo i napis "karta gwarancyjna". Kiedyś otrzymałem odpowiedź, że jeśli jest to zawartość paczki to może to być umieszczone na miniaturce a dzisiaj już otrzymałem odpowiedź, że jest to niezgodne z regulaminem. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Będę wdzięczny za doprecyzowanie tego co może zawierać miniatura a czego nie.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@czystakropla_pl Zgodnie z zasadami na miniaturce ma znajdować się rzeczywisty produkt i opakowanie. W tej sytuacji radziłabym usunąć zdjęcie karty gwarancyjnej. Informację na temat gwarancji możesz umieścić w zakładce Gwarancja. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

czystakropla_pl
#7 Wielbiciel#

czystakropla_pl_1-1744112339901.jpeg

To jak to w końcu jest ? Bo zauważyłem, że jeśli problem dotyczy naszych ofert to karty gwarancyjnej nie może być na miniaturce. Jeśli natomiast chodzi o innych sprzedawców to już nie ma z tym problemu.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@czystakropla_pl podaj proszę numer zgłaszanej oferty. Na miniaturze powinien być widoczny sprzedawany produkt, a informacja o gwarancji powinna zostać umieszczona w osobnej zakładce. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów