Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Otrzymałem blokadę konta na 30dni za Podstawa regulaminowa: Art. 10, punkt 10.1. Chodzi o sprzedaż pustych butelek PET, dostałem blokadę za sprzedaż wyrobów tytoniowych? Sprzedając puste butelki na róznego rodzaju liquidy (np. szampon, perfumy) Jest jakaś szansa, żeby się odwołać z powodzeniem, co mogę zrobić, ponieważ nie sprzedaję zabronionych przedmiotów, a allegro łączy mi to tak jakbym sprzedawał e-liquid.
Bot szaleje. Pewnie chodzi o słowa kluczowe 🙂
@CEWULA widzę, że skontaktowałeś się już z nami w tej sprawie e-mailowo, więc poczekaj proszę na odpowiedź, ponieważ decyzję w sprawie zdjęcia blokady może podjąć jedynie odpowiedni dział. Natomiast w usuniętych ofertach były słowa "Liquid Aromat Baza" i najprawdopodobniej stąd działania automatu.
Jest szansa na pozytywne odwołanie? Specjalnie usuwałem słowa e-liquid, które mogą oznaczać wyrób nikotynowy i zastąpiłem to słowami np. aromat - do aromaterapii, baza - np. do perfum, liquid - płyn np. woda, szampon, olej.
@CEWULA jasne, szansa jest, konsultuję jeszcze tę sprawę, poprosiłam o jak najszybszą odpowiedź w korespondencji e-mail.