anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie sprzedaży

Burzynski_Glany
#7 Wielbiciel

@ @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Zablokowano mi sprzedaż z powodu informacji podanej przez kupującego że pieniądze wpłynęły, nie na jego konto. Przelew był zrobiony z banku na konto podane w zakładce zwroty, W korespondencji zamieściłem potwierdzenie wpłaty na rachunek payu  Dlaczego nie czytacie całej korespondencji przed decyzją o blokadzie sprzedaży? 

Pilnie rozwiąż problem opisany w dyskusji z kupującym agusia_030186 w sprawie oferty 18343470593.

Proszę  o pilną pomoc w sprawie zdjęcia blokady sprzedaży,

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Burzynski_Glany to przelałeś na konto z zakładki zwroty które podał kupujący czy na konto PayU czyli poszło pewnie na ogólne konto i wisi jako nie zidentyfikowane ?

Burzynski_Glany
#7 Wielbiciel

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czekam na odpowiedź od moderatorów !!!!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Burzynski_Glany przepraszam, że musisz czekać ale wciąż nie otrzymałam informacji w Twojej sprawie. Jak tylko zdobędę wyjaśnienia od zespołu, który nałożył tę blokadę na Twoje konto, wrócę tutaj od razu. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Burzynski_Glany
#7 Wielbiciel

@_HolaOla_  Witam. Jak długo będę czekał na odpowiedź? Sprzedaż na koncie nadal jest zawieszano a swojej winy nie znajduję. Proszę o interwencję.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Burzynski_Glany 

Dopytałem o wyjaśnienie i poprosiłem o niezwłoczną informację. Wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów