@ @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zablokowano mi sprzedaż z powodu informacji podanej przez kupującego że pieniądze wpłynęły, nie na jego konto. Przelew był zrobiony z banku na konto podane w zakładce zwroty, W korespondencji zamieściłem potwierdzenie wpłaty na rachunek payu Dlaczego nie czytacie całej korespondencji przed decyzją o blokadzie sprzedaży?
Pilnie rozwiąż problem opisany w dyskusji z kupującym agusia_030186 w sprawie oferty 18343470593.
Proszę o pilną pomoc w sprawie zdjęcia blokady sprzedaży,
@Burzynski_Glany to przelałeś na konto z zakładki zwroty które podał kupujący czy na konto PayU czyli poszło pewnie na ogólne konto i wisi jako nie zidentyfikowane ?
@ @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czekam na odpowiedź od moderatorów !!!!
@Burzynski_Glany przepraszam, że musisz czekać ale wciąż nie otrzymałam informacji w Twojej sprawie. Jak tylko zdobędę wyjaśnienia od zespołu, który nałożył tę blokadę na Twoje konto, wrócę tutaj od razu.
@_HolaOla_ Witam. Jak długo będę czekał na odpowiedź? Sprzedaż na koncie nadal jest zawieszano a swojej winy nie znajduję. Proszę o interwencję.
Dopytałem o wyjaśnienie i poprosiłem o niezwłoczną informację. Wrócę z odpowiedzią.