Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o odpowiedź w jaki sposób mam wystawić nowe oferty...?
Przy tak małej liczbie parametrów kluczowych ( marka+ kolor+ rozmiar) wasz genialny twór czyli katalog produktów sam łączy mi produkty różniące się ODCIENIEM.
Jesteśmy producentem i tylko my sprzedajemy nasz produkt. Wystawiając nowy, automatycznie zapisuje się ten produkt w katalogu produktów.
Kategoria Dziecko Odzież Spodnie Dresowe
Wystawiamy spodnie marka dresOVO, rozmiar 140, kolor szary ( najbardziej zbliżony z listy), ODCIEŃ ANTRACYT nr: 14319481797 nowy produkt jest automatycznie utworzony w katalogu produktów .
@promolodz Jeśli sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji mailowej, poczekaj proszę na kolejna odpowiedź. Pisanie z tym samym problemem w różnych miejscach nie przyspieszy rozwiązania. Zapewniam, że konsultantom zależy na tym, żeby Ci pomóc, dlatego postaraj się precyzyjnie odpowiadać na ich pytania i przesyłaj informacje, o które proszą. Mam nadzieję, że uda się rozwiązać problem najszybciej jak to będzie możliwe.
Sprawa została zamknięta ponieważ nie wiedziałem, jakie zrzuty ekranu mam wysłać i konsultant zamknął zgłoszenie bez rozwiązania problemu i bez informowania nas o tym fakcie...
Proszę mi odpowiedzieć jakie zrzuty ekranu mamy zrobić wystawiając ofertę w formularzu...