Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od czasu wprowadzenia opcji "zgłoś swój pomysł" powstało multum propozycji zmian
Z ciekawości spojrzałem co zostało odrzucone/zaakceptowane i widzę ze zrealizowane pomysły mające po dosłownie kilka "lajków", odrzucone zostały pomysły które zostały polubione wielokrotnie i ewidentnie widać potrzebę zmiany
Chyba nie gra to jak być powinno
Hitem jest zrealizowany pomysł "Najpierw konsultacje, potem zmiany."
Hahaha ja pier****, ogólnie po naszych ciężkich konsultacjach trwających kilka miesięcy, uzgodniliśmy my sprzedawcy/kupujący razem z Allegro że trzeba nam doje*** większe koszta więc 2 stycznia zmiana
Z pomysłów zrealizowanych:
Z pomysłów odrzuconych:
Zaakceptowane pomysły:
Nie wiem dla kogo te pomysły tutaj są podane, skoro nie są one akceptowane przy dużym zapotrzebowaniu i ewidentnie widać potrzebę zmiany to jednak nie ma zmian ( są ale na gorsze, ale konsultowaliśmy to spokojnie)
O kant du** rozbić te zgłoszenie pomysłów
@Adekpol Co zrobisz, ci ludzie nie mają pojęcia jak wygląda sprzedaż na allegro z punktu widzenia małych i średnich przedsiębiorstw
@Adekpol przede wszystkim ponad 100 pomysłów czeka na swoją kolej. Mam nadzieję, że nadrobimy tę zaległość, ale zapotrzebowanie przerosło nasze szacunki i potrzebujemy trochę czasu, aby każdy pomysł dokładnie skonsultować i przekazać Wam odpowiedź.
Wydaje mi się, że chyba cenne mogą dla Was np. informacje o tym, że pracujemy nad zmianami w niektórych obszarach (np. w obszarze komentarzy, Allegro Finanse i innych) i w przyszłym roku zaadresujemy bardzo wiele ze zgłaszanych w tych sprawach uwag - kategorie Weryfikowany i Zaakceptowany.
Przy okazji - pomysł Zaakceptowany dopiero będzie wdrożony. Wtedy zmieni etykietę na Zrealizowany.
Z drugiej strony Podstawowym celem "Zgłoś swój pomysł!" jest przekazywanie Wam merytorycznych odpowiedzi związanych z poruszanymi sprawami. Pomysł może nie być wdrożony, ale staramy się przekazywać Wam dokładną informację o tym, dlaczego.