Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Cześć potrzebuje pomocy w temecie zamawiania podjazdów kuriera, zmianił nam się adres magazynu, zmianiliśmy ten adres w Ustawienia -> Książka Adresowa wysyłam z allegro. Pomimo tego że adres został zmieniony to jak zamawiam konkretny podjazd dla przesyłki to w zleceniu pojawia się stary adres. Powoduje to problemy bo kurierzy nie wiedza gdzie podjechać. Stary adres już nie istnieje zmieniła się nazwa ulicy. W którym miejscu jeszcze trzeba zaktualizowac adres? Czy jest to jakiś błąd i trzeba zgłaszac do alle.
Cześć @Prowend! Adres podjazdu w takiej sytuacji należy zmienić w książce adresowej w Wysyłam z Allegro, czyli z tego co zrozumiem, tam, gdzie to zrobiliście. Najczęściej brak aktualizacji na formularzu zamawiania kuriera wynika z tego, że paczka jest zamówiona przed zmianą adresu w książce. Czy możliwe, że u Was tak się stało? Jeśli nie, to podaj proszę numer zamówienia, w którym pomimo zmiany przypisany został stary adres, a także zrzut ekranu z aktualnym adresem z książki adresowej.
@Prowend dziękuję! Nie zatwierdzamy tych zdjęć, bo są na nich widoczne dane osobowe, ale sprawdziłam, co trzeba. Czy na formularzu nadawcy w Wysyłam z Allegro edytowałaś pole "dane nadawcy widoczne na etykiecie"?
chodzi o ten formularz?
Cześć @Prowend.
[EDIT] W książce adresowej znajduje się Twój aktualny adres.
Chodzi o dane dostawy i wysyłki, które widnieją w formularzu generowania etykiety. Czy edytowałaś dane, znajdujące się w sekcji Dane nadawcy na etykiecie?
Dodam, że jeśli korzystasz z zewnętrznych narzędzi nadawczych (np. Baselinker), to warto też upewnić się, czy również tam nie należy zmienić tych danych.
naprawde niemam pojęcia o czym Pani pisze.
Przepraszam przeanalizuję to .. wrócę z odp.
takie mi sie wyświetla
może Pani sprawdzić - dlaczego kurier nie podjeżdza po dobiór przesyłki?
JJD000030187081000051383480
przesyłka z nadana JJD000030187081000051383480 jako nadawca mamy adres pszczelarzy 11 jak powinno być a w protokole odbioru drukuje sie stary adres zawadka 96A
etykieta