anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana nazwy produktu

Mott_Coffee
#2 Obserwator#

Jaka istnieje szansa na zmianę nazwy produktu jak np tu : 

ean 5904800240985
KAWA ZIARNISTA 1KG Świeżo Palona CREMA blend BRAZYLIA nieKWAŚNA do EKSPRESU

lub tu 

ean 5905525375211
Kawa ziarnista Arabica West Caffee Kawa ziarnista Brazil Monte Carmelo 1kg WestCaffee 1000 g

lub taka 

ean 5905884602429

Kawa ziarnista Arabica Yankee Caffee Kawa ziarnista do ekspresu Americano 1000 g

i można je mnożyć o wiele wiele więcej 

chodzi mi o tej wstawki co oznaczyłem kolorem , jeżeli zgłosze błąd w nazwie produktu dołożycie mi też takie dodatki do opisów, bo jak wiemy algorytm też po tym szuka, czy te nazwy dostają tylko wybrańcy allegro ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Mott_Coffee  jeśli masz inną kawę, to robisz nowy produkt i nadajesz mu tytuł jaki chcesz, a jak masz taką samą jak inni, to podpinasz się i masz taki tytuł jak oni

oznacz moderatorów

Mott_Coffee
#2 Obserwator#

Chodzi o nazwę produktu która jest nadawana automatycznie

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Mott_Coffee  automatycznie jest nadawana jeśli produkt jest w katalogu, jeśli masz coś innego, to nadajesz swoją nazwę

oznacz moderatorów

Mott_Coffee
#2 Obserwator#

mylisz tytuł aukcji z nazwą produktu , wiem że tytuł mogę sam dodać i go zmieniać, ale nie mam wpływu na nazwę produktu w katalogu która jest tworzona automatycznie i moje pytanie brzmi czy mogę dodać te dodatkowe wstawki w nazwie produktu, dodam tylko że produkt należy do mnie 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Mott_Coffee  nazwę produktu w katalogu NIE jest tworzona automatycznie, ktoś kiedyś stworzył ten katalog i nadał mu taką nazwę, gdybyś był pierwszy ze swoim produktem, to Ty byś stworzył nazwę produktu w katalogu, a inni podpinali by się pod Twój produkt

oznacz moderatorów

Mott_Coffee
#2 Obserwator#

Poczekam jednak aż wypowie się moderator , bo ty dalej nie łapiesz i nie rozumiesz o co pytam

Zrzut ekranu 2025-03-24 113347.jpg

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

Oki, może będą wiedzieli o co Ci chodzi😉  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Mott_Coffee konsultowałem Twoją sprawę i oczywiście szansa istnieję (nie mogę tego zagwarantować) na zmianę nazwy produktu. Jednak potrzebujemy tutaj dokładnie zweryfikować twoje zgłoszenie i przekazać sprawę do zespołu technicznego. Napisz do nas proszę przez formularz kontaktowy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów