Klientka wybrała zły punkt odbioru paczki i poprosiła o zmianę. Nie mam takiej możliwości - klikając w opcję zmień punkt odbioru i wybraniu na mapce adresu o który prosi Klientka nie mam opcji wyboru tego punktu. Poniżej numer zamówienia. Proszę o weryfikację i informacje dlaczego taka zmiana nie jest możliwa bym mogła przedstawić to osobie zamawiającej. c4b1d441-5153-11f1-85c1-2945d324e84a.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie dodałam jeszcze że Pani prosi o zmianę punktu doręczenia na poniższy adres:
Paczkomat Allegro ul. Towarowa 27 84-120 Władysławowo Przy Centrum Handlowym Albatros
@MarkecikOnline bo musi być ten sam przewoźnik nie można z allegro one box zmienić na Paczkomat inpost
Tak, ale Klientka twierdzi że nie raz sprzedawcy w ten sposób zmieniali jej punkty odbioru 🙂
Proszę o odpowiedź na moje pytanie. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Klientka wybrała zły punkt odbioru paczki i poprosiła o zmianę. Nie mam takiej możliwości - klikając w opcję zmień punkt odbioru i wybraniu na mapce adresu o który prosi Klientka nie mam opcji wyboru tego punktu. Poniżej numer zamówienia. Proszę o weryfikację i informacje dlaczego taka zmiana nie jest możliwa bym mogła przedstawić to osobie zamawiającej. c4b1d441-5153-11f1-85c1-2945d324e84a.
Pani prosi o zmianę punktu doręczenia na poniższy adres:
Paczkomat Allegro ul. Towarowa 27 84-120 Władysławowo Przy Centrum Handlowym Albatros
@MarkecikOnline Punkt może być chwilowo niedostępny np. z powodu przepełnienia.
Najlepszą opcją w tym momencie jest anulowanie zamówienia i zakupienia ponownie. Z tego co widzę zwróciłeś już pieniądze klientce.
Ja to rozumiem ale Klientka nie. Zaproponowaliśmy Klientce zwrot środków co zresztą już zrobiliśmy ale ona uważa że nam się nie chce zmienić punktu i to jest tylko nasza wina bo na pewno możemy ten punkt zmienić i wymyślamy dziwne usprawiedliwienia naszego lenistwa. Pani na pewno wystawi nam negatywną opinię co będzie niesprawiedliwe. Proszę o informacje gdzie mogę znaleźć informacje że ten punkt jest niedostępny by przedstawić to Klientce i potwierdzić że nie mogliśmy dokonać zmiany punktu.
Cześć, @MarkecikOnline! Z tego co widzę, to Box jest dostępny i widoczny na mapie. Dostępność danego One Box, możesz sprawdzić na tej stronie. Nie będzie jednak możliwości sprawdzenia, czy dany One Box był dostępny w jakimś konkretnym czasie.
Ja nadal nie mogę nic wybrać z mapy
@MarkecikOnline spróbuj proszę oddalić mapę lub podjechać wyżej na mapie - jak na poniższym zrzucie. Na załączonym fragmencie punkt nie wyświetli się, ponieważ jest wyżej na mapie. U mnie widzę, że wyświetla się prawidłowo.
Jeśli mimo oddalenia mapy wciąż nie widzisz dostępnych punktów to spróbuj proszę w pierwszej kolejności sprawdzić czy problem występuje też w oknie prywatnym incognito oraz wyczyść pliki Cookie w przeglądarce.
jak zmieniam punkt odbioru w zamówieniu Klientki i na mapce zaznaczę Warszawę albo Trójmiasto to pojawiają się punkty one. Wybierając Władysławowo ani jeden punkt się nie pojawia. Zrzut ekranu po wybraniu Trójmiasta. Czy do miejscowości Władysławowo na pewno dojeżdżają kurierzy one?
Dodatkowo zrzut ekranu (prywatne okno incognito)
@MarkecikOnline dziękuję za zrzut! Weryfikuję problem z działem technicznym.
Czy udało się ustalić gdzie jest problem? Proszę ponownie o informacje czy do miejscowości Władysławowo na pewno dojeżdżają kurierzy one? Bo jeśli do punktu dostarcza przewoźnik np. DPD to on do punktu dostarczy ale wiem że kurierzy one nie dowiozą paczki w każde miejsce. Może w tym jest problem. Chciałabym przekazać Klientce informacje że zmiana punktu nie wynikała z mojego lenistwa ale potrzebuje informacji od Państwa gdzie jest problem.
Widzę, że dostaliśmy informację, że nie potwierdzamy błędu. Doprecyzuj proszę czy chciałbyś nadać do tego punktu paczkę One Kuriera? Bo jeżeli tak, to prawidłowo się ten punkt nie wyświetla, bo Twój kod nie jest obsługiwany.
Nie, w postach powyżej wszystko wyjaśniałam. Proszę przeanalizować wiadomości.
Dziękuję. Umówmy się, że jeśli zadaję pytania, to proszę o ich doprecyzowanie, bo zależy mi, żeby Ci pomóc jak najlepiej. Odsyłanie mnie do ponownego analizowania wiadomości jest w tej sytuacji zbędne.
Wrócę z odpowiedzią.
Już nie chcę tam nadać paczki bo nie mogłam i anulowałam Klientce zamówienie. Chodzi o to że Klienta była nieprzyjemna i chcę jej potwierdzić że brak możliwości zmiany punktu nie wynikał z mojego lenistwa i niechęci. Bo ona tak uważa. Zmieniając punkt odbioru ja nie mogłam wybrać tego punktu który wybrała Klientka. I chcę znaleźć przyczynę.