Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Zwykle na początku miesiąca przychodzi wiadomość wszystkim zapewne znana i nie lubiana 😁 ,,, już czas ureguluj .......,, z kwotą . Opłacając należność przyjmuję tą kwotę bo innych informacji nie ma / może się mylę / , a jest ona różna od kwoty na fakturze , ale nie w tym problem...
W bieżącym miesiącu owa wiadomość nie przyszła , pomyślałem - coś może się zmieniło , zmian jest tyle ... może nie zatrybiłem - . Opłacając wczoraj należność uznałem za obowiązującą kwotę z faktury , zrobiłem do do mnie należy i usunąłem z pamięci, ale dzisiaj mnie coś tknęło i zajrzałem do rozliczeń , a tam ZONK!!! ,, uniknij blokady ......,, wiemy co dalej .
teraz trochę pokrzyczę ...
WPROWADŹCIE , W WIADOMOŚCI LUB W ROZLICZENIACH KWOTĘ OBOWIĄZUJĄCĄ BO JAK NA RAZIE JEST CZESKI FILM I NIE MIŁO MOŻE SIĘ ZACZĄĆ DZIEŃ DLA SPRZEDAWCY JAK ZOBACZY INFORMACJĘ O BLOKADZIE KONTA .
nie będę więcej krzyczał .
@mdrogeria sprawdziłem i mnie kwoty z maila i faktury się pokrywają, ale ja nigdy nie opłacam z maila, wchodzę https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro po prawej mam ostatnią fakturę po lewej bieżące saldo, wklej - kopiuj kwotę i opłacam 🙂
@kostas11 kwota brutto na fakturze zgadza się z kwotą "razem do zapłaty" ? 🤔
U mnie zawsze to są te same kwoty, nie zauważyłem rozbieżności.
@sl-aw-ek ? rozwiń swoją myśl ?
@kostas11 u mnie kwota z maila zwykle jest wyższa niż na fakturze i stąd penie wyszła mi rozbieżność bo maila w tym miesiącu nie otrzymałem .