anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot środków

Heat_Energy
#7 Wielbiciel#

Klient nie zwrócił zamówienego przedmiotu, a anulował zakup i allegro zwróciło mu środki

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@Heat_Energy no i w czym problem ? przy anulowaniu zwracają kasę z automatu, było zmienić status lub dodać numer paczki 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Heat_Energy
#7 Wielbiciel#

statusu nie zmieniłam, a numeru przesyłki nie mogłam już dodać

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Heat_Energy  klient anulował zakup, a Ty wysłałeś mu przedmiot🤔

oznacz moderatorów

Heat_Energy
#7 Wielbiciel#

przesyłka była już wysłana, anulował po wysyłce, nie zdążyłam dodać numeru do systemu

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Heat_Energy no to kiepska sprawa, może wiadomość od Allegro coś pomoże, podaj numer zamówienia

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Heat_Energy
#7 Wielbiciel#

06d38fb0-1e3a-11f0-802d-c19cf380b5a9

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Heat_Energy pamiętaj !! pierwszym krokiem przy realizacji zamówienia jest zmiana jego statusu , blokuje to możliwość anulowania transakcji przez kupującego .... Dużo Cię kosztowała ta nauczka ?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Heat_Energy Wskazane zamówienie nie posiada numeru listu przewozowego. Metoda dostawy to po prostu "przesyłka kurierska", zatem do wysyłki doszło poza Allegro. Proszę, skontaktuj się w tej sprawie z przewoźnikiem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

magdalenkaszyk
#7 Wielbiciel#

Nie posiada numeru listu 

nie wiem czy wiesz ale po anulowaniu przez klienta nie ma możliwości dodania numeru przesyłki 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@magdalenkaszyk  jasna sprawa - anulowanie zamówienia kończy proces zakupu, dlatego nie można już wprowadzać żadnych zmian w jego szczegółach. 

Natomiast tak jak pisała @w_kiwi metoda dostawy to "przesyłka kurierska" - do wysyłki doszło poza Allegro. Dlatego konieczne jest skontaktowanie się w tej sprawie z przewoźnikiem. 

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów