Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM
CO MAM ZROBIĆ JEŻELI KUPUJĄCY UPIERA SIĘ PRZY KOSZTACH WYSYŁKI ODKURZACZA NA REKLAMACJE WYSOKOŚCI 85 ZŁ WARTOŚĆ ODKURZACZA KTÓRY ZAKUPIŁ JEST 150 ZŁ
SAM SPRZEDAJĄC OFERUJE WYSYŁKĘ ZA 16 ZŁ Z UBEZPIECZENIEM SWOJEGO PRZEDMIOTU A WOBEC ZAŁOŻONEJ DYSKUSJI PODAJE ZE NIE MA INNEJ MOŻLIWOŚCI WYSYŁKI
NAWET NA PROPOZYCJĘ ZE ZGADZAMY SIĘ NA ZWROT KONSUM PO TERMINIE I BEZ OCENY Z KOGO PRZYCZYNY POWSTAŁO MECHANICZNE USZKODZENIE POJEMNIKA NA ODPADY ZWRÓCIMY PIENIĄDZE
@Krainadzieck Nie masz żadnego obowiązku zwracać mu 85 złotych! Powiedz mu, że może wysłać nawet pocztowym dromaderem za 750 złotych, a Ty mu zwrócisz co najwyżej 24zł. (tyle kosztuje paczka pocztowa 5-10 kg) 85 złotych to nie są rzeczywiste koszty. To są koszty wydumane.
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 My sprzedawcy nie akceptujemy zasad, które działają na naszą niekorzyść 😄 😄 😄
ART. 5612 KC 😄 😄
@xyz96 Ten artykuł nic nie mówi o wysokości kosztów. A orzecznictwo wskazuje na koszt rzeczywisty.
Dziekuję, dobranoc.
Rzeczywisty, czyli poniesiony w rzeczywistości 😄
Dziękuję, dobranoc i ponownie, po raz dziesiąty chyba proszę TWA o niewywoływanie mnie i nie zadawanie mi pytań. Kulturalny człowiek prośbę zrozumie.
@xyz96 Wymień wszystkich członków TWA, bo nie wiemy kto może, a kto nie może wywoływać Naczelnego Demiurga. Żeby była jasność 😂
My sprzedawcy nie akceptujemy przepisów, które są dla nas niekorzystne 😄
@xyz96 rzeczywisty = realny. Wydaje mi się że gdzies czytałem, że kupujacy napisał że wyśle wujka z przedmiotem. Koszt "podróży" wujka to liczba kilometrów x ileś tam złotych. wyszło w sumie ponad 1000 PLN.... Też uważasz to za ok? Bo dla mnie to celowe działanie na niekorzyść Sprzedajacego - a na to już jest paragraf...
To są dopiero bzdury. Przepisy mówią o odesłaniu reklamowanej rzeczy na koszt sprzedawcy, żaden przepis i żadne orzecznictwo nie wskazuje na koszt najniższy, a już nic nie wskazuje na brednie o jakimś wujku, stryjku, marchewkach, czy ślimakach. Wszystko w temacie. Coś sprzedawcy nie pasuje? Niech idzie do sądu 😄
O kulturze po raz 11 nie wspomnę.
@WREDZIA-W1 napisała: "Wklejam następny, żeby nie było, że jesteś tendencyjny"
Z tego co wkleiłaś wynika, że klient nie wybrał najdroższej przesyłki:
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Poległa, jak zazwyczaj 🙂
@xyz96 Poległeś Ty i to na całej linii. Przypominam: gdy trzech ci mówi, żeś pijany, to idź spać.
Niedoczekanie, nawet 10 TWA mi niczego nie wmówi.
Wmawiać to możecie nieświadomym, zagubionym kupującym, ale też bezskutecznie, bo ja ich z błędu wyprowadzę 😄
@xyz96 "Są ludzie, którzy mogliby się zabić, skacząc z poziomu swojego Ego, na poziom swojego IQ" Ty byś się może i nie zabił, ale nogi byś połamał 😀
Ktoś kiedyś na CP napisał coś podobnego czyjejś przemądrzałej psiapsiółce A......ii. 😄
@Client:79179573 Tam jest dwadzieścia tańszych. Niekoniecznie musi wybierać godzinowe.
@WREDZIA-W1 Ale najtańszej też nie musi.
PS: Twój system Windows potrzebuje aktywacji.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!