Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
jaki jest zwrot prowizji za przesyłkę przy częściowym zwrocie towaru dotyczy smart bo nie moge tego znaleźć
podaje przykład dotyczy to takich zwrotów
zakup na smart na kwotę 75 zł przesyłka smart kurier
częściowy zwrot towaru na kwotę 72 zł bo klient zostawia sobie tylko jeden komplet śrubek za 3 zł
jaki będzie w tym przypadku zwrot prowizji za przesyłkę
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@zbych682112 w opisanym przez Ciebie przypadku będzie pełny zwrot dopłaty do smarka
to tak nie jest bo przy całkowitym zwrocie to tak jest zwrot ale przy częściowym to ni mogę znaleźć
jak jest 20 zwrotów to przy wyszukiwaniu zwrotnej prowizji jest przy 3-4 co był peły zwrot tak przynajmniej mi się wyświetla dlatego pisze że nie moge tego znaleźć
@zbych682112 zerknij w tabelę dopłat do smarta , jeśli klient zostawia towar o wartości poniżej najniższego progu dopłat otrzymujesz pełny zwrot , jeśli pozostawiony towar mieści się w progu dopłaty otrzymujesz różnicę pomiędzy naliczeniem podstawowym , a progiem , w którym mieści się pozostawiony przez klienta towar
dobrze trybię ? @Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@zbych682112 w tym artykule znajdziesz dokładnie informacje jak liczymy takie zwroty, ale w podanym przez Ciebie przykładzie nie mogę tego dokładnie określić, bo nie znam metody dostawy, a więc też opłaty z przesyłkę Smart.
@_HolaOla_ Witaj Olu , klient zakupił za kwotę 75 zł czyli dopłata została naliczona z trzeciego progu , zostawił tylko produkt za 3 zł czyli poniżej najniższego progu dopłat więc @zbych682112 powinien otrzymać zwrot pełnej dopłaty do przesyłki .
@mdrogeria dzień dobry 🙂 Tak, dokładnie tak powinno być.
Dziękuje za informacje