anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot przez allegro finanse

TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jak wykonać zwrot dopłaty  klientowi jeśli  akurat przy tym zamówieniu nie pojawia mi się opcja zwrotu wpłaty? nr. zamówienia 44f4c9d0-d73f-11f0-8419-719bd07fc19c

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  halo? Klient czeka na zwrot a ja nie mogę go wykonać, inne zamówienai mają opcję "zwrot wpłaty" a akurat to nie

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@TOTAL4YOU to zamówienie było opłacone przez Allegro Pay Business, więc za pomocą naszego formularza zwrotu, klient zwróci jedynie całe zamówienie. Jeśli zechce zwrócić tylko wybrane przedmioty, musi skontaktować się z Tobą. W ten sposób ustalicie szczegóły zwrotu, a Ty dostaniesz od klienta dane do zwrotu pieniędzy.

Jeśli klient użyje formularza zwrotów Allegro, prześlemy Ci mejla z informacją, na jaki numer rachunku zwrócić środki. Będzie to numer rachunku dostawcy usługi, firmy PragmaGO S.A. lub kupującego, w zależności od statusu rozliczeń klienta.

Zwrot do PragmaGO S.A. wykonasz łatwo, na jeden z dwóch sposobów:

1. Wyślij nowy przelew ze swojego konta bankowego, a w danych odbiorcy podaj:

• Numer rachunku bankowego: PL 75 1140 1078 0000 4033 4900 1014
    • Nazwa: PragmaGO S.A.
    • w tytule przelewu wpisz numer zamówienia Allegro, na przykład: cfda15e1-c151-11eb-be0d-f3e40cd07XXX.
  2. Wybierz na swoim koncie bankowym opcję zwrotu przelewu otrzymanego od PragmaGO, z danymi które widnieją na przelewie do Ciebie. Opcja nie jest dostępna dla transakcji, które zaksięgowały się na saldzie Przelewy24.

Jednocześnie zawsze możesz zwrócić środki bezpośrednio na numer rachunku kupującego.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów