Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jak wykonać zwrot dopłaty klientowi jeśli akurat przy tym zamówieniu nie pojawia mi się opcja zwrotu wpłaty? nr. zamówienia 44f4c9d0-d73f-11f0-8419-719bd07fc19c
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ halo? Klient czeka na zwrot a ja nie mogę go wykonać, inne zamówienai mają opcję "zwrot wpłaty" a akurat to nie
@TOTAL4YOU to zamówienie było opłacone przez Allegro Pay Business, więc za pomocą naszego formularza zwrotu, klient zwróci jedynie całe zamówienie. Jeśli zechce zwrócić tylko wybrane przedmioty, musi skontaktować się z Tobą. W ten sposób ustalicie szczegóły zwrotu, a Ty dostaniesz od klienta dane do zwrotu pieniędzy.
Jeśli klient użyje formularza zwrotów Allegro, prześlemy Ci mejla z informacją, na jaki numer rachunku zwrócić środki. Będzie to numer rachunku dostawcy usługi, firmy PragmaGO S.A. lub kupującego, w zależności od statusu rozliczeń klienta.
Zwrot do PragmaGO S.A. wykonasz łatwo, na jeden z dwóch sposobów:
Wyślij nowy przelew ze swojego konta bankowego, a w danych odbiorcy podaj:
Wybierz na swoim koncie bankowym opcję zwrotu przelewu otrzymanego od PragmaGO, z danymi które widnieją na przelewie do Ciebie. Opcja nie jest dostępna dla transakcji, które zaksięgowały się na saldzie Przelewy24.
Jednocześnie zawsze możesz zwrócić środki bezpośrednio na numer rachunku kupującego.