anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot uszkodzonej paczki inpost.

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator#

inpost 31 grudnia otrzymałem wiadomość, że paczka do klienta nie dotrze bo jest uszkodzona złożyłem reklamację o o odszkodowanie , do decyzji, żeby mi zwrócili paczkę  paczka do dzisiaj nie została zwrócona i przewoźnik nie ma pojęcia gdzie jest(Ja wiem i mówiłem) Klientowi wysłałem drugą w stanie nowym  z przeprosinami.no i co?

przesyłka uległa uszkodzeniu. Został spisany protokół szkody. Przesyłka została zabezpieczona,
Zdjęcia i protokół w załączniku,
Prosimy o dyspozycję do w/w paczki,
Dyspozycje do w/w przesyłki należy przesłać w terminie, maksymalnie 3 dni od otrzymania wiadomości,
W przypadku braku informacji z Państwa strony przesyłka zostanie zwrócona do Państwa,
Prosimy do jej odbioru w momencie zwrotu.

uszkodzona.jpguszkodzenie.jpg

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@_KANCELARIA_ Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Dzień dobry, 655002536405250127554932

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @_KANCELARIA_ ,

czy sprawa dotyczy przesyłki o numerze 655002536405250127554932?

W zaistniałej sytuacji proponuje zgłoszenie oficjalnej reklamacji na stronie https://inpost.pl/reklamacja lub kontaktu bezpośrednio z Biurem Obsługi Klienta.

Telefonicznie pod numerem: 722 444 000 (poniedziałek-piątek 7:00-22:00, sobota 8:00-20:00, niedziela 8:00-18:00, Święta 8:00 - 16:00) lub mailowo na adres BOK@inpost.pl.

oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Złożyłem 3 tygodnie temu. Jak dzwoniłem to jest złożona i mam czekać .Ale paczki nadal nie ma u mnie tylko leży gdzieś u klientki a to schorowana kobieta była więc mówi, że nie może wyjść i odesłać. To chyba te wiadomości od 03.01. pracownik jakiś , detektyw inpost, już zdobył.

oznacz moderatorów