Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zamówił za 40 zł
Zwrócił towar za 30, a potrzebny przedmiot za 10 sobie zostawił, mam jakieś prawa aby zatrzymać dodatkowe 8,99?
W teorii Smart powinien przestać obowiązywać, a Januszex by się szybko nauczył że jego sprytny plan na zaoszczędzeniu zawrotnej kwoty 8,99 skończy się sromotną porażką
Moderatorzy, jak na to Allegro patrzy?
"Klient zamówił za 40 zł Zwrócił towar za 30, a potrzebny przedmiot za 10 sobie zostawił, mam jakieś prawa aby zatrzymać dodatkowe 8,99?"
Nie.
"W teorii Smart powinien przestać obowiązywać, a Januszex by się szybko nauczył że jego sprytny plan na zaoszczędzeniu zawrotnej kwoty 8,99 skończy się sromotną porażką"
Nie.
"Moderatorzy, jak na to Allegro patrzy?"
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Adekpol Skąd to dodatkowe 8,99 zł się wzięło ? Kwota pasuje do paczkomatu a za paczkomat dostajemy 0 zł na wysyłkę. O której opcji wysyłki piszesz ?
@Kaliope_Brzeg autor chce poprostu skubnąć 8,99 zł w ramach kary za odesłanie 🙂
@kostas11 Serio ? Kurczę, na to bym w życiu nie wpadła 🤣
Oddajesz mu 30 zł, bo smart miał za darmo i zwrot też 🙂 Ty też za niego nie zapłaciłeś 🙂
Zawsze możesz nie udostępniać smarta 😞
zgadzam się 🙂
ciocia @WREDZIA-W1 kazała dać wujkowi jabłuszko 🍎,
żeby jadł zamiast czekoGrzesiów 😊 <daje jabłuszko>
masz prawo zatrzymać 8.99zł, które jest kosztem wysyłki, którego nie trzeba zwracać jeżeli kupujący odstepuje tylko od umowy 1 przedmiotu a kupił ich kilka
ja się pytam allegro - jeżeli był zakup na smarta a ja otrzymałem 8.99zł jako koszta wysyłki
to zabierze je inpost przy wysyłce towaru
dlaczego trzeba je zwracać?
@Adekpol niespecjalnie jest tu, co dodać. @Client:79179573 wyjaśnił wszystko.
Dostawa i zwrot w ramach SMART są darmowe. Jeśli masz jakieś wątpliwości napisz do nas tu.
<daje @cloudcloud jabłuszko 🍎> 😊
@konto zamknięte wolałabym truskawki 🤔🍓
<daje łubiankę wytruskaweczek 🍓 @cloudcloud> 😋