Stwierdziłam, ze przetestuję dłuższe zwroty w ofertach i na wstępie początka mam taką niespodziankę? O co tu chodzi? Kto niby ma pokryć te zwroty za darmo, bo ja sie nie zgodziłam...
A w ofercie...
Klosz do lampy typu Tulipan, ręcznie formowany. • Cena, Opinie • Klosze 18627047898 • Allegro
Skąd wytrzasnęliście te darmowe zwroty? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki a nie jest to w ramach smart
@AnnaG-Antyki Na zrzucie są widoczne metody w ramach Allegro Delivery, dla których zwrot jest darmowy również poza Smart. Taką informację znajdziesz tutaj.
Ok mogę uwierzyć, że w Delivery kupujący przez cały miesiąc za darmo dostanie kod do zwrotu.
Jednak czy jesteś pewna Allegro Paczkomaty Inpost też wygenerowanna etykieta będzie działać przez miesiąc??? Jeśli tak to super, jeśli nie to nie chciałabym potem się wykłucać z klientami....
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki czekaj sprawdzimy organoleptycznie. Kupie cos za 5 zł dobiorę do smary i pod koniec czerwca zwrócę resztę za 40 zl 😉
Oj tam mam 5 zwrotów na rok, jak o kilka licznik podskoczy to nie umrę xD. A może trochę trafność poprawi. To nie ta kategoria i nie ta klientela, by wiele to zmieniło. Nie chciałabym tylko potem mieć problemów z tytułu błędnych wyświetleń.