Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj dostałem maila że Orlen poszerzył sieć o Żabke, ale trzeba zlacać podjazd kuriera. Jak można to wyłączyć? Nie chcemy podjazdów kuriera. Czy mamy po prostu anulować takie zamówienia?
"Co zrobić, aby Twoi kupujący odebrali swoją przesyłkę w Żabce Musisz zamówić podjazd kuriera ORLEN Paczki. To jedyny sposób, aby Twoje przesyłki trafiły do Żabki. ważna informacja Nie możesz nadać tych przesyłek w automatach paczkowych i punktach nadania."
@ClearLife sprzedawcy, którzy nie chcą korzystać z podjazdów, w grudniu (wyjątkowo) mogą nadawać te przesyłki w punktach PUDO innych niż Żabka. Więcej informacji i odpowiedzi na pytania, które już się u nas pojawiały znajdziesz w tym wątku.
To, co ************ z Orlenem i Żabką, to się nadaje do gazet. Dzięki temu mądremu i przemyślanemu posunięciu, nie realizuję już wysyłek Orlen'em w soboty (i pewnie nie tylko ja).
Dlaczego? Bo nigdy nie wiem czy będę miał 10 wysyłek w każdą sobotę na tą formę dostawy dlatego nie mogę zamówić stałego podjazdu kuriera, a w automacie po Waszych cudownych zmianach nie nadam wszystkich przesyłek. Tracę dzięki temu dodatkowych klientów. Brawo Wy! Niech Wam premia świąteczna lekką będzie!
Nie ty jeden. Nie dość, że wyłączyłem całe AD z nadań w sobotę to skróciłem czas wysyłki tego samego dnia dla Orlen Paczka (po 14:00 nie zamówisz kuriera na dziś).
Efekt zmian - więcej przesyłek inpost. Brawo Allegro.
Ale dokładnie o tym samym pisałem od początku tej zmiany. Miałem Orlen do 15:20, bo ok. 16 podjeżdżał kurier do ich automatu. Teraz nie zaryzykuję, bo jak ktoś zamówi ok. 15:00 do żabki to nie ma takiej opcji, żeby kurier podjechał. Wobec tego skróciłem Orlen do 0:15 (piętnaście minut po północy).
Mimo wszystko, proszę mi to wyłączyć, bo nie będę cały dzień czekał na kuriera, który chyba dzwonił do mnie podczas innej rozmowy prze telefon. Nie wiem czy podjedzie dzisiaj jeszcze raz. Te pseudo dostawy dezorganizują mi dzień