Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj dostałem maila że Orlen poszerzył sieć o Żabke, ale trzeba zlacać podjazd kuriera. Jak można to wyłączyć? Nie chcemy podjazdów kuriera. Czy mamy po prostu anulować takie zamówienia?
"Co zrobić, aby Twoi kupujący odebrali swoją przesyłkę w Żabce Musisz zamówić podjazd kuriera ORLEN Paczki. To jedyny sposób, aby Twoje przesyłki trafiły do Żabki. ważna informacja Nie możesz nadać tych przesyłek w automatach paczkowych i punktach nadania."
@kovek greenwashing to drugie imię Allegro.
Szanowni Państwo, dzisiaj przeczytałem w mailingu od Was, że klienci mogą teraz zamawiać przesyłki do Żabki w ramach Orlen paczki, ale ja muszę zamówić podjazd kuriera, żeby tę paczkę nadać. Otóż Szanowni Państwo, niezależnie, czy zamówienie podjazdu jest darmowe nawet dla jednej przesyłki, czy też mi Państwo dopłacicie 10 zł do każdego zamówionego podjazdu, to moja organizacja sprzedaży wyklucza zamawianie podjazdów. Nie ma w ogóle takiej możliwości! Nie będę zamawiał podjazdów kurierów, chcę dalej wysyłać paczki we wszelkiego rodzaju automatach. Dlatego proszę o informację jak mam wyłączyć możliwość zamawiania do Żabki w moich ofertach.
Wpadło mi zamówienie na Orlen Paczke z odbiorem w żabce. Rzeczywiście w paczkomacie nie da rady nadać, ale udało mi sie na stacji Orlen. Wychodzi na to, że punkcie partnerski jest jeszcze możliwość nadania. Proszę o odpowiedź moderatorów co tu się wyczynia? Dlaczego nie ma możliwości nadania paczki w Automacie orlenu lub chociażby w żabce skoro tam kurier doręcza paczki?? Ja się pytam? To są jakieś jaja.. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Podbijam czy geniusze z allegro coś już ustalili. naprawdę nie chcę rezygnować w święta z smart
@PRZESZUKAJ_NET @Dragon2100PL @Health___Beauty @heksagonPG @GaleriaAV @MikroLITY Ale to już we wrześniu pisali, dlatego ja zrezygnowałem ze Smarta i Allegro Delivery 😄
Nowe zasady zostaną wprowadzone dla wybranej grupy sprzedających, którzy dostali maila. Jeżeli nie dostaliście go- ta zmiana Was nie dotyczy.
Tu jest taki sajgon i tyle zmian że współczuje Wam 😄
@kostas11 tak, pamiętam tamten wątek. Tylko, że maile z wiadomością o nadawaniu Orlen tylko przez podjazd kuriera przyszły wczoraj a mi taka paczka wpadła już 4.12 i nie wiedziałam czemu żaden automat nie chciał jej przyjąć.
@Health___Beauty nic nowego bałagan jak zawsze 😄
@kostas11 jak zawsze tylko jeszcze bardziej.
U mnie to samo już w weekend miałem. DPD też zablokowało nadawanie żabki w automacie ale można w żabce
@Dragon2100PL ten wątek dotyczy paczek Orlen Żabka, a nie DPD. Paczek Orlen nie można nadać w Żabce.
Wiem ale sytuacja z DPD i wprowadzeniem tego troszkę podobna. Do mnie na szczęście kurier dziś przyjechał orlenu i zabrał
@Dragon2100PL Nie wiem gdzie widzisz podobieństwa. DPD AD możesz nadać w Żabce, po Orlen tylko kurier. Poczytaj sobie ten wątek to zobaczysz dla ilu sprzedawców jest to realny problem.
Podobna w sensie że nie można automatem ale DPD można nadać w punkcie a orlen problemy narobił.
Możesz się podzielić czym handlujesz? Jeśli nie, to czy istnieje życie pozasmartowe a jeszcze lepiej pozaallegrowe. Jak sklep - w górę, czy spadki przy AI. Wlej nadzieję 🙂
Od dzisiaj wymyślono że paczki Orlen z odbiorem w żabce można nadać tylko poprzez zamówienie podjazdu kuriera.
Pakuje paczki z samego rana, nadaje i jadę do swojej pracy. Jak teraz nadać jak nie mam możliwości zamawiania podjazdów. Kto wpadł na taki pomysł ?
@SmartTrade9 zabrać paczki i zamówić do pracy kuriera 😄 zrezygnować z Orlana a przy okazji smarta 😄
Witam, mam pytanko, czy paczki Orlen z odbiorem w żabce można tylko i wyłącznie wysłać za pośrednictwem "podjazdu kuriera"? Wiem, że w paczkomacie jej nie nadam, w związku z tym pytanie czy w Żabce też nie można ? Jeśli nie, to czy mogę wyłączyć tylko tą opcje Orlen-odbiór żabka? Pozdrawiam, Sylwia
To jedno z najnowszych "udogodnień" ,które jest szeroko oceniane tu na forum i sama poczytaj jak to chwalą inni.
aaa ok, zaraz poczytam, dzięki