Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj dostałem maila że Orlen poszerzył sieć o Żabke, ale trzeba zlacać podjazd kuriera. Jak można to wyłączyć? Nie chcemy podjazdów kuriera. Czy mamy po prostu anulować takie zamówienia?
"Co zrobić, aby Twoi kupujący odebrali swoją przesyłkę w Żabce Musisz zamówić podjazd kuriera ORLEN Paczki. To jedyny sposób, aby Twoje przesyłki trafiły do Żabki. ważna informacja Nie możesz nadać tych przesyłek w automatach paczkowych i punktach nadania."
@gdvorek czyli w punkcie który mieści się w sklepie spożywczym (takim osiedlowym warzywniaku) mogę nadać taką paczkę Orlen Żabka?
To sama sobie odpowiem. Punkt Orlenu w osiedlowym warzywniaku przyjął paczkę Orlen Żabka.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Co to ma znaczyć w grudniu wyjątkowo? A co będzie w styczniu i kolejno? Czy wy nie rozumiecie, że są osoby co z różnych przyczyn nie mogą lub nie chcą zamawiać podjazdu kuriera? Proszę o rzetelne wyjaśnienie co będzie po nowym roku, gdzie taką paczkę nadam?
@miloszkrosno na ten moment ustalenia dotyczą grudnia. Jeżeli nic się nie zmieni, od nowego roku przesyłki Orlen paczka nadasz przez zamówienie podjazdu kuriera. O wszelkich zmianach będziemy Was informować na bieżąco.
@Syrena_zT podaj jeden logiczny i rozsądny powód gdy ktoś tak jak my ma 2-3 przesyłki orlen dziennie, które bez problemu może nadać w automacie. Po kiego grzyba kurier ma po to jechać? Ani to nie ułatwia pracy sprzedawcom, ani kurierom.
@Syrena_zT Na niedawnym webinarze dla sprzedawców, prezes tyle razy wypowiedział słowo "Partnerstwo", skierowane do sprzedawców, że nie byłem w stanie tego zliczyć.
Ja się teraz pytam: GDZIE JEST TO WASZE PARTNERSTWO? W narzucaniu kolejnych **piiip**yzmów?
"Zmiany będą wprowadzane stopniowo i niedługo zaczniecie je zauważać" - tak, już zauważamy, że to były tylko puste słowa!
Jakie zalecacie? Zmuszacie, a nie zalecacie. Pisz zgodnie z faktami. Reasmując po raz kolejny macie w d... sprzedawców. Nadużywanie pozycji dominującej.
Ale jak kupujący mają robić zwroty to same ułatwienia ..
Może dacie możliwość wyłączenia tego dziadostwa. Przez to będę musiał zrezygnować z Smart i zostawię paczkomaty InPost. Nie jestem w stanie siedzieć w domu i czekać na kuriera. Mam jeszcze druga pracę zmianową
ale kogo to obchodzi w allegro..... wazne ze sklep allegro na tym zyska...... a wy sprzedawczyki bujajcie się jak się wam nie podoba.....
Allegro tez ma swój sklep.. wiec mozliwe ze robi tak jak tylko jemu wygodnie i wystarczy.. nie zdziwie sie jak stopniowo po trochu bedzie sie pozbywac sprzedawcow robiac sobie monopol na sprzedaz wszystkiego z cenami zaporowo niskimi nie do przebicia.... tylko czekam....
Już grali w ten deseń z łonołorlenem , kurierzy kleli na czym świat stoi , ale mdrogeria jak to zwykle krnąbrny i nieustępliwy , zwykłe orleny nadawał jak dotąd w automacie ,a po łonołorlena zgodnie z zaleceniem zamawiał kuriera i paczusię rzucał w ,,kąt😁,, bo po jedną kurier nie raczył, ale dla mdrogeria w to graj ...na drugi dzień raniutko paczusia łonołorlena do wykluczenia ze statystyk , ten systemik polecam wszystkim , łonołorlen okazał się niewypałem i żabołorlen szybciutko przeminie .
@mdrogeria Tylko po jaką cholerę to robić i
to akurat teraz? My mamy serio po 2-3 orleny dziennie i automat 150 metrów od drzwi. Co komu przeszkadzało że je tak nadawaliśmy? A teraz po każdą jedną paczkę trzeba zamawiać kuriera. Komu ma to służyć? Ani sprzedawcy, ani kurierowi, ani allegro. Chyba że rzeczywiście chodzi o to żeby sprzedawcy rezygnowali ze smarta, bo innego logicznego wytłumaczenia nie widzę.
@Health___Beauty po to żeby poszli po rozum do głowy jak stało się z łonołorlenami , odpuścili ? , a odpuścili tylko następny teraz grzejstołek potrzebuje się wybić , im mniej kurierzy będą zbierać od nadawców tym szybciej zrezygnują z ,,genialnego pomysłu,,... dlatego zwykłe Orlenki na przekór sugeruję nadawać w automatach ,a po żabołorleny zamawiamy podjazdy ,wypadałoby jeszcze kurierom nabąknąć ,że ciśnienia nie ma , jak nie ma czasu spokojnie zaczekam do dnia następnego
@mdrogeria Tak, już widzę to użeranie się z kupującymi którzy widzieli „dostawa jutro”
@Health___Beauty robisz sobie śmieszny szablon i wysyłasz SMS z przeprosinami zwalając wszystko na hu ...system nadań allegro .
I to jest całe Allegro.Moderator udziela odpowiedzi i oznacza ją jako rozwiązanie.To założyciel tematu powinien oznaczyć rozwiązanie, o ile odpowiedź jest dla niego satysfakcjonująca.Robi się to coraz bardziej żenujące.
@ART_FOTO robi się ? , już dawno jest ...