Dzień dobry,
zgłaszam problem z Allegro delivery - nie możemy nadawać paczek, gdzie wybrana jest ta forma. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Potwierdzam API przewoźnika niedostępne nie idzie zamawiać przesyłek DPD, DHL, ORLEN
Znalazłem sposób - próbujcie non stop generować etykietę, za którymś razem przechodzą i tak w kółko :)) Świetne to nasze allegro w kluczowy dzień jeżeli chodzi o zadowolenie lub niezadowolenie z terminu dostawy do klientów.
Dzięki, po 20 razie się udaje 🙂
U mnie po 30 lub 40 próbach weszło 🙂
@KSIAZKAKI @berbert_pl @Czekano a InPost działa 🙂
– Co więcej, przedświąteczne dostawy będą dostępne także dla wybranych zamówień składanych 23 grudnia. W ubiegłym roku aż 99,9 proc. przesyłek z oznaczeniem „dostawa przed świętami” dotarło zgodnie z tą obietnicą – zaznacza. Marcin Gruszka deklaruje takżę, że potencjalne problemy sprzedające są rozstrzygane przez zespół Allegro.
Szkoda że w zeszłym roku to @InPost jako jedyny miał tę gwarancję i skuteczność 99,9 %, nie ma to jak przypisywać sobie zasługi 😄
W tym roku reklamacje na niedoręczone i zagubione przesyłki mamy wyłącznie na pakiet allegro delivery, rekordziści od 16 dalej nie mają swoich przesyłek.
Czy wszyscy tak mają?
Ten sam problem z zamówieniem kuriera DPD
Nie tylko dpd, dhl i orlen również zdechło.
API DHL również niedostępne, wielokrotne zamawianie przesyłki nic już nie daje
Również to samo. Allegro Prosimy o Pomoc. Dziękuje
Cześć. Mamy obecnie problem techniczny z generowaniem etykiet w Wysyłam z Allegro, dla metod dostaw Allegro Delivery (Allegro One i Allegro Delivery DPD, DHL, Orlen).
Pracujemy nad na najszybszym naprawieniem problemu. Przepraszam Was za niedogodności.
Będę Was informować na bieżąco.
[AKTUALIZACJA 22.12.2025 9:51] Problem nie powinien już występować.
Mam problem z realizacją dwóch zamówień.
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne, przez co nie mam możliwości wygenerowania etykiet wysyłkowych.
Problem dotyczy przesyłek realizowanych przez:
Allegro One Box,DPD
Pomimo wielokrotnych prób system nie generuje etykiet, co uniemożliwia nadanie paczek w terminie. Proszę o sprawdzenie problemu po stronie systemu oraz informację, kiedy usługa zostanie przywrócona.
Naprawicie to **piiip**ne api czy prowizja przez was pobierana na dzialanie tego **piiip**nego systemu jest za niska?
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o pomoc, na czacie brak kontaktu...
DPD to samo
Z Orlenem też nie działa...
Dokładnie nic nie działa, w peaku