anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[22.12.2025] API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne

MAMY ROZWIĄZANIE!
KSIAZKAKI
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry, 

zgłaszam problem z Allegro delivery - nie możemy nadawać paczek, gdzie wybrana jest ta forma.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31
kredeczki_pl
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Jak długo potrwa awaria. Czy w automatach czy punktach da się nadać to co jest już przygotowane? 

oznacz moderatorów
ZOOAkwarium
#7 Wielbiciel

API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.

oznacz moderatorów
OR-MED
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Mamy obecnie do czynienia z awarią związaną z generowaniem etykiet w Wysyłam z Allegro, dla metod dostaw Allegro Delivery (Allegro One i Allegro Delivery DPD, DHL, Orlen).

Pracujemy nad jak najszybszym naprawieniem usterki. Za wszelkie niedogności najmocniej przepraszam!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
ELMAT-LUBLIN
#9 Pomysłodawca

U nas też nic nie działa. Całe Allegro Delivery leży i kwiczy. Czy niewysłane i opóźnione paczki będą się wliczać do skuteczności wysyłki? Czy negatywne komentarze, które pewnie się pojawią zostaną usunięte przez adminów? W taki dzień jak dzisiaj każdy klient liczy że wyślemy paczkę. Proszę o odpowiedzi. 

oznacz moderatorów
P-I-O-T-R-E-X
#1 Nowicjusz

API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.

"IDEALNY " moment na awarię .. 

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

jak by ktoś nie zauważył to awaria była dlatego że dodali na etykietach jakieś ikonki typu choinka czy prezencik.

all-1.jpg

oznacz moderatorów
Firma-Polmer
#11 Animator

Te ikonki są chyba po to aby wiedzieli które przesyłki powinny koniecznie dotrzeć przed wigilią 😉 DPD i DHL również ma takie oznaczenia. Czy tak będzie to nikt nie wie 😕

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

@Firma-Polmer u mnie obie etykiety dotyczą dostawy do automatu orlenu, więc do jednego by dostarczyli jutro do drugiego już nie? 😉 Zresztą... w moich ofertach pokazują czas dostawy na wtorek po świętach więc co mi tam.

oznacz moderatorów
trato-polska
#7 Wielbiciel

Witam, mam taki problem, że etykieta się generuje, zapisuje się w panelu allegro, ale nie pobiera jej przez api do naszego systemu. Wyskakuje informacja "Błąd odczytu etykiety". Czy może ktoś doradzić nam, co możemy z tym zrobić?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@trato-polska a dostawca twojego programu co na to?

oznacz moderatorów
trato-polska
#7 Wielbiciel

Powiedział, że sprawdził i musi to być jakiś wewnętrzny błąd allegro, ale tutaj nie znalazłam nigdzie takiego problemu u innych.

oznacz moderatorów