Po kliknięciu Nadaj przesyłkę pojawia się formularz i po kliknięciu zapisz pojawia się "Zamów przesyłki".
Po kliknięciu pojawia się
"Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera"
Czy można to jakoś wyłączyć???
@almot_parts Którego zamówienia dotyczy ten problem i z jakiego kodu pocztowego nadajesz paczki?
Dzień dobry.
Proszę wyłączyć opcję ONE KURIER z mojego konta z trybie pilnym.
Nie mogę nadawać paczek, bo mój kod pocztowy nie jest obsługiwany.
Sprawa jest dosyć pilna, mam wstrzymane zamówienia.
Pozdrawiam Al-Mot
26-110
@almot_parts Proszę jeszcze o numer zamówienia.
58cc9410371111f19315494d17b4617f
Po kliknięciu Nadaj przesyłkę pojawia się formularz i po kliknięciu zapisz pojawia się "Zamów przesyłki".
Po kliknięciu pojawia się
"Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera"
Ja chcę nadać przesyłkę w :
Jak wydrukować etykietę?
@KRZYCHOOO2 O które zamówienie chodzi i z jakiego kodu pocztowego nadajesz paczki?
Nr zamówienia 48f24a81-36a8-11f1-bd68-8b90b76e1be6
Kod pocztowy 48-200
Mam to samo 3 zamowienia prosze o wyłączenie tej opcji. Bo to jest żart 26-110 kod @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
f216d5e0-3720-11f1-8649-6d4ede64a5e2
Nadal nie działa. Nie chce mieć tej opcji. proszę mi to dezaktywować
@almot_parts @Kortex_Papier @KRZYCHOOO2
Przekazałam Wasze zgłoszenia do konsultacji. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
Tyko że klient czeka na paczkę.
Czy da się jakoś zmienić/(dogadać się z klientem ) na przesyłkę Inpost; Orlen tak aby wysłać tą paczkę.
Paczkę mam spakowaną, brakuje tylko etykiety.
Ja już kilka razy dzwoniłam do kupującego, żeby podał inny nr paczkomatu. Ale ileż można?????
@KRZYCHOOO2 @almot_parts @Kortex_Papier
Problem występuje, ponieważ próbujecie nadawać przesyłki z kodów pocztowych, które nie są objęte usługą Allegro One Kurier. Nie jest to błąd. Dlatego w tej sytuacji sugeruję kontakt z klientami w celu ustalenia innej metody dostawy.
Przekazałam dalej prośbę o wyłączenie Waszych adresów z usługi One Kurier.
to jest wasz błąd, wprowadzacie przymusową usługę której nie możecie zrealizować
To jak mam w dniu dzisiejszym nadać paczkę do kupującego??
Nie chcę Allegro One Kurier chcę nadać np poprzez BOX.
Np:
Cześć, @KRZYCHOOO2. W zamówieniu nie zmienisz metody dostawy, którą wybrał kupujący - możesz ustalić z klientem wysyłkę, którą zrealizujesz we własnym zakresie (inną metodą dostawy, pod wskazany przez kupującego adres).
Możesz także poprosić klienta o anulację zamówienia i ponowny zakup z inną metodą dostawy.