Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
aby zachować smart na koncie firmowym allegro narzuciło na mnie ze kupujący mogą wybrac przesyłkę allegro one box/punkt i do tego allegro obiecuje kupującemu za mnie jakieś dziwne terminy dostaw, niby przewidywane ale kupujący inaczej to rozumieją i robi się duży problem, podam przykład z dziś;
@były forumowicz Przewidywany czas dostawy to nie tylko Twoja deklaracja wysyłki, ale również historia wcześniej realizowanych przez Ciebie zamówień oraz inne czynniki. Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat.
Zgadza się „ Przewidywany czas dostawy to nie tylko Twoja deklaracja wysyłki„ ALE KUPUJĄCY MYLĄ TEN ZAPIS I MAJĄ ROSZCZENIA . Najczęściej bardzo dużo wysyłam inpostem kilka zaledwie godzin od zakupu i przez to statystyki mam ze bardzo sprawnie wysyłam, niestety UPS nie nadąża za inpostem i jest jak jest .
@były forumowicz Rozumiem, że ta sytuacja może być frustrująca. Jeśli jakieś zamówienie zostanie opóźnione przez problemy w dostawie i Twoja jakość sprzedaży spadnie, możesz podesłać nam numer takiego zamówienia. Jak potwierdzimy opóźnienie, możemy wykluczyć takie zamówienie.
Możesz zgłosić nam to przez formularz.