Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam pytanie dlaczego nie zostały przyznane mi monety za zakupy z dostawą Allegro One dokonane w dniu 08.10.2024 r.po godz. 12 oraz oraz w dniu 09.10.2024 r.? Z góry dziękuję za informację.
Mam dokładnie ten sam problem, już przynajmniej 4 raz monety nie zostały przyznane. A właściwie to nie było możliwości ich odebrania, bo przycisk "Odbierz monety" w zakładce monety nie pojawia się. Sprawdzam tę zakładkę codziennie i w żadnym z przypadków nie został on aktywowany. Po pierwszym moim zgłoszeniu otrzymałem odpowiedź, że pojawi się w ciągu kilku dni, mimo codziennego, kilkukrotnego sprawdzania, nadal nie mogłem odebrać monet.
Podobnie miałem w przypadku allegro days w miesiącu sierpniu. Ewidentnie coś tutaj nie działa.
Cześć, @Nighthouse, @esia2211. Już to sprawdzam - niedługo wrócę do Was z dalszymi informacjami 🙂
@Nighthouse, we wrześniu nie zrobiłeś zakupów w dniach gdy była promocja, dlatego nie otrzymałeś za nie Monet.
W obecnej, październikowej promocji, zrobiłeś zakup 02.10.2024 i zgodnie z Regulaminem "Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków o których mowa w pkt 1. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni."
Ten czas jeszcze nie minął, dlatego proszę jeszcze o cierpliwość - do końca tygodnia Monety powinny pojawić się do odbioru.
Oczywiście, nie wskazywałem września.
Zaczekam 7 dni roboczych i wrócę z informacją. Podobnie w przypadku monet za zakupy w ramach Allegro days, będę czekał cierpliwie 🙂
Dziwnym trafem po Pani wpisie przycisk pojawił się 🤔
Zaczekam na kolejne, wraz z dzisiejszymi zakupami.
@esia2211, gotowe - Monety zostały już przyznane 🙂
Mam dokładnie ten sam problem - brak monet za zakup 8.10 (finalnie wybrałam paczkomat, bo w ogóle nie było komunikatu o monetach) i 9.10 ( tu już allegro box). Monet 0
@_Ptysio_ monety za zakup zrobiony 9.10 zostały Ci wczoraj przyznane. W ramach tej promocji monety są dostępne w ciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków promocji.
Monety z wczoraj dotyczą zakupu z wczoraj, były dostępne od razu
@_Ptysio_ ok, poprosiłam o sprawdzenie, dlaczego nie otrzymałaś monet za zakup z 9.10. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@_Ptysio_ monety za to zamówienie są już na Twoim koncie.
Potwierdzam, dziękuję