Dzień dobry, mam problem z opoźnieniem paczki z kurierem Allegro DHL paczką została nadana w czwartek 18 czerwca kontaktowałem sie ze sprzedawcą i sprzedawca odpisał że nadał paczkę przewoźnikowi i nie wiem co mam robić.
Nr zamówienia 7b0598d2-695f-11f1-b196-c18894b90b69
Allegro AD02M2R2M9
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dziękuje czekam na odpowiedź bo bardzo potrzebuje tą zawartość paczki na piątek
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy coś wiadomo już czy muszę poczekać na kolejny dzień?
Rozumiem, proszę o cierpliwość. Dostałem właśnie informację, że przekazaliśmy interwencję do oddziału i poprosiliśmy o pilny odbiór paczki od sprzedającego.
Czy coś sie zmieniło w mojej sprawie napisalem dzisiaj do sprzedawcy godzinę temu i czekam od niego na odpowiedź jak odpisze to napisze co dokładnie powiedział
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:118827444 Przekazaliśmy interwencję, więc wkrótce oddział powinien dostarczyć przesyłkę. Nie mamy więcej informacji.
Minęło ponad 24 godziny sprzedawca w ogóle nic nie odpisał. Wczoraj po 20 godzinie wysłałem problem(dyskusje) i jak na razie sie nie odezwał jutro jeśli nic nie odpisze poproszę pomoc allegro. Przepraszam że taki nie cierpliwy jestem ale ile można czekac chociaż gdyby miał napisane na aukcji że dostawa dopiero za np 7-8 dni a nie że deklaruje że wyślę towar w 2 dni robocze. Pomyłki sie zdarzaja ludzka rzecz ale nawet nie chęć do odpisania czy nadał paczkę. Jeśli możecie jeszcze w czymś pomóc to poproszę o pomoc.
@Client:118827444 Poprosiłam o ponowną interwencję w tej sprawie u przewoźnika.